Follow us

Αυτό είναι το μοναδικό προϊόν που θα σου χαρίσει dewy επιδερμίδα

Και ορκίζονται σ᾽αυτό αμέτρητες celebrities.

skin iStock

Μπορεί να έχουμε μπει αισίως στην άνοιξη, όμως οι εναλλαγές της θερμοκρασίας μέσα στην ημέρα πιθανόν να προκαλούν ξηρότητα, τράβηγμα και ατονία στο δέρμα σου.

Πιστεύουμε όμως ότι ακολουθείς μια σταθερή ρουτίνα περιποίησης, όπου τουλάχιστον εφαρμόζεις την ενυδατική σου κρέμα καθημερινά για απαλό, σούπερ ενυδατωμένο δέρμα. Όμως, πώς θα αποκτήσεις αυτήν την dewy, λαμπερή επιδερμίδα που έχουν οι stars και που θαυμάζεις τόσο πολύ;

Θα ακουστεί απίστευτο, αλλά οι A-listers του Hollywood ορκίζονται σε ένα προϊόν: το πολυχρηστικό smoothing balm. Ναι λοιπόν, οι πανάκριβες κρέμες και serums δεν είναι τα μόνο υπεύθυνα προϊόντα γι᾽αυτήν την αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Άπειρες αγαπημένες celebrities έχουν εκφράσει πολλές φορές τον ενθουσιασμό τους για τα πολυχρηστικά balms που κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα τους, κι εμείς συμφωνούμε απόλυτα.

Δες επίσης: "Glassy" eyes, dewy επιδερμίδα, monochromatic looks και άλλα makeup trends της φετινής άνοιξης

Τα συγκεκριμένα smoothing balms εκτός του ότι ενυδατώνουν το ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα λειτουργώντας σαν άριστα ενυδατικά προϊόντα, μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια πολλά καλλυντικά και skincare προϊόντα (όχι όμως και την ενυδατική σου).

Loading...

Για παράδειγμα, είναι απαραίτητα για να καταπραΰνουν ξηρά (μικρά) σημεία σε χέρια, αγκώνες, ή να ανακουφίσουν από κοκκινίλες και άλλες ευαισθησίες του δέρματος στο πρόσωπο, στον λαιμό και άλλες μικρές περιοχές. Επίσης, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για την ενυδάτωση των χειλιών σου αντί για lip balms, ενώ είναι το τέλειο προϊόν για να προσθέσεις λάμψεις στα ζυγωματικά σου αν ξέμεινες από highlighter. Επιπλέον, χρησιμοποιείται ακόμα και σαν σκιά στα βλέφαρα, για να δώσει ένα glassy, φρέσκο και νεανικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ ματιών σου, εάν θες να αποφύγεις τη σκιά και το βαρύ μακιγιάζ ματιών. Τέλος, μπορείς να το εφαρμόσεις ακόμα και στις βλεφαρίδες σου, αν θες να τις κάνεις να φαίνονται σαν βαμμένες χωρίς τη χρήση μάσκαρα, ενώ παράλληλα θα τις ενυδατώσεις και θα τις "ζωντανέψεις". Πολλά τα beauty tasks στα οποία μπορεί να φανεί χρήσιμο το smoothing balm, σωστά;

Δες επίσης: Supermodel Lip | To 90s makeup trend που έχει κάνει δυναμικό comeback

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ