Follow us

Kim Kardashian vs bleached brows | Ξάνοιξε τα φρύδια της και είναι αγνώριστη

To bleach or not to bleach?

Kim Kardashian Abaca Press

Το ότι τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου το ξέρουμε, όπως επίσης ότι μπορούν να είναι καθοριστικά για την εικόνα και το πρόσωπό κάθε γυναίκας. Ιδίως όταν πρόκειται για τα signature σκούρα φρύδια της Kim Kardashian, που τόσο πολύ εκθειάζει σε κάθε makeup look της, δεν θα περίμενες ποτέ να τους ανοίξει τόσο το χρώμα ώστε να φαίνονται (σχεδόν) ανύπαρκτα.

Δες επίσης: Οι 7 celebrities με super φρύδια που λατρεύουμε να χαζεύουμε

Κι όμως, αυτό ακριβώς έκανε πριν λίγες μέρες η 40χρονη influencer, η οποία ανέβασε μερικές εικόνες στο Instagram που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Κι όχι μόνο επέλεξε την τεχνική των bleached brows (δηλαδή τη βαφή που στην ουσία αποχρωματίζει τα φρύδια κάνοντάς τα τόσο λευκά/ξανθά, που σχεδόν δεν φαίνονται) αλλά φόρεσε και μια honey blonde περούκα για να ταιριάζει χρωματικά με το look. Φυσικά δεν έλειψε και το χαρακτηριστικό smokey eye με τα nude χείλη της. Όσο γι᾽αυτήν την απρόσμενη αλλαγή, η social media queen δήλωσε ότι έγινε για τις ανάγκες επαγγελματικής φωτογράφισης.

Kim Kardashian vs bleached brows | Ξάνοιξε τα φρύδια της και είναι αγνώριστη
kim kardashian
kim kardashian

Κι ενώ μπορούμε να πούμε ότι μας αρέσει και με αυτούς τους honey τόνους σε μαλλιά και φρύδια, κι ας δείχνει μια τελείως διαφορετική (ακόμα και αγνώριστη) Kim, η ίδια φαίνεται ότι δεν είναι έτοιμη να τους υιοθετήσει μόνιμα, αφού αμέσως μετά το τέλος του shooting, έσπευσε να επιστρέψει στις αγαπημένες της σοκολατί αποχρώσεις, επαναφέροντας τα φρύδια της στο φυσικό τους χρώμα.

Loading...

Μήπως όμως πρόκειται για μια ευρέως διαδεδομένη τάση που ήρθε για να μείνει; Γιατί ενώ μέχρι πρότινος βλέπαμε τα bleached brows κυρίως σε fashion shows και φωτογραφίσεις, πλέον τα είδαμε μόλις πριν λίγες μέρες και στην Katy Perry. H τραγουδίστρια, που συμμετέχει ως κριτής στο American Idol, εμφανίστηκε ντυμένη Tinkerbell στο show έχοντας ξανοιγμένα φρύδια και λαχανί ιριδίζουσα σκιά στα βλέφαρα.

Loading...
Loading...
Loading...

Πώς σου φαίνονται;

Δες επίσης: Nanoblading | Μια νέα τεχνική για ονειρεμένα φρύδια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ