Follow us

Η Ανθή Σαλαγκούδη έγινε ξανθιά

Μας δείχνει τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της μετά το Survivor.

MissBloom TEAM
Ανθή Σαλαγκούδη NDP

Ότι η Ανθή Σαλαγκούδη έχει εδώ και καιρό αποχωρήσει από το Survivor πιθανότατα το γνωρίζεις είτε παρακολουθείς είτε όχι το reality επιβίωσης, μιας και αποτέλεσε μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του τέταρτου κύκλου του παιχνιδιού. Μετά λοιπόν από μερικούς μήνες ταλαιπωρίας και μακριά από τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης που κάθε γυναίκα φροντίζει να έχει στο beauty οπλοστάσιό της, συνάντησε και πάλι τον αγαπημένο της hair expert.

Ενδεχομένως να πρόκειται για μια αλλαγή που σκεφτόταν να κάνει εδώ και καιρό αλλά δεν είχε τολμήσει, ενώ τον ρόλο του μπορεί να έπαιξε και ο ήλιος του Άγιου Δομίνικου που σίγουρα είχε την επίδρασή του στα μαλλιά και την επιδερμίδα όλων των παικτριών. Ενώ λοιπόν είναι πολύ πιθανό τα μαλλιά της να είχαν ήδη ανοίξει φυσικά μερικούς τόνους, εκείνη έδωσε την "καθοριστική πινελιά" και έγινε oficially ξανθιά.

Claw Clips ή κλάμερ | Δες πώς να συνδυάσεις το πιο cult & cool αξεσουάρ μαλλιών

Σε άλλα νέα μας είπε ότι έγινε επισήμως ξανθιά

Η δημοσιογράφος λοιπόν έκανε μετά από καιρό μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και άφησε πίσω της τους γήινους καστανούς τόνους. "Σε άλλα νέα να σας πω ότι έγινα επισήμως ξανθιά", σημείωσε στη selfie της η Ανθή Σαλαγκούδη και πόζαρε με το νέο της hair look.

Η Ανθή Σαλαγκούδη έγινε ξανθιά

Η αλήθεια είναι πως το καινούριο της χρώμα την κολακεύει και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της, αφού είναι πολύ φυσικό και ανήκει στις πιο σκούρες αποχρώσεις του ξανθού. Πώς σου φαίνεται;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ