Follow us

Luxury on a Budget | 7+1 οικονομικά αρώματα που μυρίζουν ακριβά

Μυρίζουν τόσο υπέροχα που πραγματικά θα δυσκολευτείς να πιστέψεις ότι κοστίζουν λιγότερο από 30€.

φθηνά αρώματα Istock Photo

Τυλίγουν την επιδερμίδα με ένα εξαιρετικά αρωματικό πέπλο, μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας κάνουν να νιώθουμε γεμάτες αυτοπεποίθηση. Υπάρχει κάτι που να μην αγαπάμε στα αρώματα; Υπάρχει! Η τιμή τους! Όσο υπέροχα και να είναι, τα περισσότερα αρώματα των μεγάλων οίκων κοστίζουν πάνω από 100€/μπουκάλι, ένα ποσό που σίγουρα δεν είναι αμελητέο. Ποιος είπε όμως ότι η πολυτέλεια πρέπει να πάντα να συνοδεύεται από τριψήφια τιμή; Ακολουθούν τα καλύτερα φθηνά αρώματα, που μυρίζουν σαν ακριβά για να νιώσεις την πολυτέλεια ανεξάρτητα από το budget σου.

Editor's Choice | Τα πιο κομψά φθηνά αρώματα που μυρίζουν σαν ακριβά

Do Not Drink - Spicy blend Jasmin + Pink Pepper, Sephora Collection (sephora.gr)

Do Not Drink - Spicy blend Jasmin + Pink Pepper, Sephora Collection (sephora.gr)

Η συλλογή αρωμάτων Do Not Drink Tasty παρασκευάζεται αποκλειστικά στη Γαλλία και είναι γεμάτη από εκπληκτικά απολαυστικές νότες από μοναδικά συστατικά φυσικής προέλευσης. Μυρίζουν τόσο όμορφα που μπορεί να μπεις στον πειρασμό να τα πιεις! Αν αγαπάς τα πικάντικα αρώματα, επίλεξε το Do Not Drink - Spicy blend Jasmin + Pink Pepper με νότες γιασεμιού και ροζ πιπεριού.

 

Gardenia Eau de Parfum, Zara

Gardenia Eau de Parfum, Zara

Παρά την οικονομική τους τιμή, όλα τα αρώματα Zara είναι ένα και ένα. Το συγκεκριμένο είναι το απόλυτο dupe για το Black Opium του οίκου YSL Beauty με νότες από άνθος πορτοκαλιάς, καφέ και βανίλια. 

Sun Delicious Fragrant Water, Nuxe

Sun Delicious Fragrant Water, Nuxe

Ψάχνεις μια πιο οικονομική εκδοχή του iconic Bronze Goddess της Estée Lauder; Μόλις τη βρήκες! Και τα δύο αρώματα περιέχουν νότες από καρύδα, βανίλια, άνθη tiare και χαρίζουν μια φωτεινή, τροπική αίσθηση, που σε κάνουν να πιστεύεις ότι βρίσκεσαι ήδη διακοπές.

 

Comoro Ylang Eau de Parfum, H&M

Comoro Ylang Eau de Parfum, H&M

Ο αρωματοποιός Olivier Pescheux, ο οποίος έχει δουλέψει μεταξύ άλλων για τους οίκους Dior και Montblanc, δημιούργησε αυτό το υπέροχο άρωμα για την H&M. Κατά έναν περίεργο τρόπο καταφέρνει να είναι φρουτώδες και ταυτόχρονα πικάντικο και musky με νότες από μανταρίνι, ylang ylang και tonka bean.

Black Musk Eau de Parfum, The Body Shop

Black Musk Eau de Parfum, The Body Shop

Αν αγαπάς τα musky, σαγηνευτικά αρώματα, τότε σίγουρα θα λατρέψεις το Black Musk Eau de Parfum από τη The Body Shop. Οι θηλυκές νότες από αχλάδι bambinella που γίνονται πιο έντονες από το ροζ πιπέρι και το περγαμόντο, αγκαλιάζονται από το ηλιοτρόπιο και κορυφώνονται με μία αφροδισιακή πνοή από πλούσια γλυκόριζα. Το άρωμα γίνεται πιο έντονο με νότες από μαύρη βανίλια και black musk.

Extraits De Cologne Tubereuse Hedonie, Roger & Gallet

Extraits De Cologne Tubereuse Hedonie, Roger & Gallet

Αν σου αρέσουν τα φλοράλ αρώματα πραγματικά αξίζει να δοκιμάσεις το Extraits De Cologne Tubereuse Hedonie με νότες τουμπερόζας και γιασεμιού. Ντελικάτο και ταυτόχρονα εξαιρετικά δυναμικό, αξίζει να γίνει η επόμενη οικονομική προσθήκη στη συλλογή σου.

Cashmere Kumquat Eau de Toilette, KORRES (στα φαρμακεία)

Cashmere Kumquat Eau de Toilette, KORRES (στα φαρμακεία)


Λουλουδάτο, εξωτικό και ξυλώδες, το Cashmere Kumquat Eau de Toilette της KORRES έχει μια τόσο εκλεπτυσμένη ευωδιά με απαλές νότες από άνθη πορτοκαλιάς και βανίλιας, που πραγματικά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι κοστίζει λιγότερο από 30€.

Fleur D'Oranger, Zara

Fleur D'Oranger, Zara

Σχεδιασμένη από τον Jo Malone CBE, ιδρυτή του Jo Loves, η συλλογή Zara Emotions περιλαμβάνει μερικά από τα πιο ονειρικά φθηνά αρώματα. Το συγκεκριμένο είναι φλοράλ και ταυτόχρονα φρουτώδες με νότες από πορτοκάλι και νερόλι. Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο ακριβό μυρίζει, μέχρι να το δοκιμάσεις.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ