Follow us

Οι 5 χρυσοί κανόνες της Jennifer Lopez για αξεπέραστη λάμψη στην επιδερμίδα

Η star αποκαλύπτει τα μυστικά της για το πώς πετυχαίνει αυτό το περιβόητο "JLo glow".

Jennifer Lopez Splash News

Όποια δεν έχει αναρωτηθεί έστω μια φορά στη ζωή της τι ακριβώς κάνει η Jennifer Lopez για να διατηρεί αυτό το φρέσκο, αλαβάστρινο δέρμα, να σηκώσει το χέρι της. Η αξιοζήλευτη επιδερμίδα της, που στα 51 της ακτινοβολεί πραγματικά και την κάνει να δείχνει έως και 20 χρόνια νεότερη, είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, όπως ίσως θα φαντάζεσαι.

Jennifer Lopez | Ποιο είναι το μυστικό της για αψεγάδιαστα λαμπερή επιδερμίδα;

Η star αποκάλυψε σε ένα πρόσφατο post στo Instagram account JLo Beauty τους 5 δικούς της κανόνες που της χαρίζουν το περιβόητο glowing skin, ή αλλιώς το signature "JLo glow": οι χρυσοί κανόνες των 5 S, όπως τους χαρακτηρίζει. Αυτοί είναι: Sleep, Supplements, Sunscreen, Serum, Sano.

Πάμε να τους δούμε αναλυτικά:

#1. Sleep: Η performer προσπαθεί να απολαμβάνει 7-8 ώρες ύπνου καθημερινά, όσο "σφιχτό" κι αν είναι το πρόγραμμά της.

#2. Supplements: Τα συμπληρώματα που λαμβάνει καθημερινά τη βοηθούν να έχουν μια υγιή επιδερμίδα - η λάμψη ξεκινάει δηλαδή από μέσα.

#3. Sunscreen: Δεν ξεχνά να φορά αντηλιακό (από τη δική της beauty collection) τόσο στο πρόσωπο όσο και στον λαιμό, για να μπλοκάρει την UVA/UVB ακτινοβολία, το μπλε φως που προκαλείται από τις οθόνες αλλά τους ρύπους της ατμόσφαιρας.

#4. Serum: Το "That JLo Glow" serum ενυδατώνει, συσφίγγει και φωτίζει, χαρίζοντάς της αυτήν την τόσο νεανική επιδερμίδα.

#5. Sano: Πάνω απ᾽όλα, προσπαθεί να ζει μια όσο το δυνατόν πιο υγιεινή ζωή με το να τηρεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, να ασκείται καθημερινά αλλά και να πίνει πολύ νερό.

H Kate Winslet στέλνει ένα δυναμικό μήνυμα για την ομορφιά και την αυτοεκτίμηση σε όλες τις γυναίκες

Δες το post:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ