Follow us

Το ιδανικό ξανθό που θα λατρέψεις αν έχεις σγουρά ή σπαστά μαλλιά

Φυσικό και low-maintenance, δεν είναι περίεργο που έχει κάνει ήδη θραύση στα social media.

ξανθό χρώμα iStock

Εάν αναζητάς ένα φυσικό, ξανθό χρώμα για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου φέτος το καλοκαίρι, σού έχουμε το καλύτερο: Το "Tuscan sunned" colour trend που κάνει το γύρο των social media τελευταία, και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον αμέτρητων blonde addicts φέτος.

Loading...

Γιατί, καλοκαίρι έχουμε, ποια δεν θέλει να χαρίσει στα μαλλιά της μια φυσική, διακριτική απόχρωση που να δείχνει σαν να έχει κάνει 2 εβδομάδες διακοπές; Εμπνευσμένη από τον λαμπερό ήλιο της Τοσκάνης, η "Tuscan sunned" απόχρωση σημαίνει ό,τι ακριβώς υποδηλώνει το όνομά της: Ένα διακριτικό, απαλό ξανθό χρώμα που φαίνεται τόσο φυσικό, σαν να έχει ανοίξει από τον ήλιο. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μείξη θερμών κίτρινων και χρυσών υποτόνων, που μπλέκονται ομοιόμορφα μεταξύ τους δημιουργώντας ένα ξανθό balayage που φωτίζει το πρόσωπο και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το μαύρισμά σου.

Εάν θες να ανανεώσεις το ξανθό σου, πρέπει να δεις το νέο χρώμα μαλλιών της Jennifer Lopez

Loading...

Γιατί σε σγουρά/κυματιστά μαλλιά;

Ο λόγος που δείχνει ακόμα πιο κομψό και ομοιόμορφο το χρώμα σε σγουρά ή σπαστά μαλλιά είναι ότι τα highlights αναδεικνύονται καλύτερα σε αυτήν την υφή των μαλλιών, αναδιπλώνοντας όλους τους χρωματισμούς που σχηματίζονται με τη βαφή. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι αν έχεις ίσια μαλλιά δεν μπορείς να υιοθετήσεις το trend.

Loading...
Loading...

Tip: Εάν ανήκεις στις κοπέλες που έχουν πολύ σγουρά μαλλιά, ζήτα από τον κομμωτή σου να σου κάνει παχιές και όχι λεπτές ανταύγειες, για να ξεχωρίζουν καλύτερα και να μη "χαθούν" στις μπούκλες σου.

8 κοκκινομάλες celebrities που θα σου αποδείξουν ότι το κόκκινο ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ