Follow us

Κεφάλαιο αντιγήρανση | Εδώ θα βρεις τις απαντήσεις σε όλες τις απορίες σου

Ποια είναι τα προϊόντα που προλαμβάνουν τις ρυτίδες και πώς θα τα εφαρμόσεις σωστά; Μάθε όλα όσα θέλεις να ξέρεις στο νέο βίντεο #BeautyStarsFest.

MissBloom TEAM
Beauty Istock Photo

Ίσως μέχρι τώρα να μην έδινες ιδιαίτερη σημασία στη φροντίδα της επιδερμίδας σου, τώρα όμως νιώθεις ότι κάτι έχει αλλάξει στον τρόπο που σκέφτεσαι. Συνήθως το "καμπανάκι" για εμάς τις γυναίκες χτυπάει περίπου στην ηλικία των 30 όταν και συνειδητοποιούμε ότι το δέρμα μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που χρειάζεται καθημερινά, φροντίδα και αγάπη.

Η ανάγκη για καθημερινή περιποίηση έχει οδηγήσει στη δημιουργία αμέτρητων προϊόντων των οποίων η ευλαβική χρήση μπορεί πραγματικά να οδηγήσει σε θεαματικά αποτελέσματα. Ενυδάτωση, προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και αντιγήρανση είναι οι τρεις βασικοί άξονες στους οποίους κινούνται σχεδόν όλες οι γυναίκες.

Και αν η ενυδάτωση θεωρείται η προετοιμασία του δέρματος, η αντιγήρανση και κυρίως τα προϊόντα της, είναι αυτή στην οποία ποντάρουμε ώστε να διατηρήσουμε το δέρμα μας λαμπερό, υγιές και φρέσκο για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Παρακολούθησε παρακάτω το νέο βίντεο του beautyfest.gr, στο οποίο αναλύουμε τη δράση των προϊόντων αλλά και τη σωστή εφαρμογή τους:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ