Follow us

Η νέα εκδοχή του καρέ που θα γίνει ανάρπαστη φέτος το καλοκαίρι

Είναι κοντό αλλά όχι τόσο κοντό ώστε να νιώθεις πως χάνεις τη θηλυκότητά σου.

καρέ μαλλιά 2021 Splash News/Ideal Image

Υπάρχει καλύτερη εποχή από τώρα που ψήνεσαι στον καύσωνα για να δοκιμάσεις ένα κομψό κοντό κούρεμα; Αμφιβάλλουμε. Τα καρέ μαλλιά 2021 είναι η πλέον ιδανική επιλογή για εσένα που δεν έχεις κάνει ποτέ ξανά μια τόσο δραστική αλλαγή, καθώς σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές δεν είναι τόσο κοντά, ώστε να σε κάνουν να μετανιώσεις την επιλογή σου με το που βγεις από το κομμωτήριο.

Είσαι νύφη με περιορισμένο budget; Δες πώς μπορείς να κάνεις μόνη σου το πιο κομψό μακιγιάζ για τη μέρα του γάμου σου

Καρέ μαλλιά 2021 | Η νέα εκδοχή που θα μας απασχολήσει

Κεντρίσαμε το ενδιαφέρον σου; Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε το collarbone bob, δηλαδή τη νέα εκδοχή των καρέ μαλλιών 2021, που φτάνει μέχρι τα κόκαλα του στέρνου. Με άλλα λόγια είναι κοντό, αλλά όχι τόσο κοντό ώστε να νιώθεις πως "απειλείται" τη θηλυκότητά σου. Χαρακτηρίζεται επίσης από έντονο φιλάρισμα, που του χαρίζει όγκο και κίνηση.

Καλεσμένη σε γάμο και αυτό το καλοκαίρι; 10 χτενίσματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη

Σε αντίθεση με το κλασικό καρέ, που βλέπαμε παντού τα προηγούμενα χρόνια, το collarbone bob δεν φτάνει πάνω από τους ώμους, αλλά μέχρι το ύψος αυτών. Το μεγάλο θετικό αυτών των λίγων παραπάνω πόντων; Μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια μικρή χαμηλή αλογοουρά στη βάση του αυχένα, κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσεις τώρα το καλοκαίρι.

Είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να κόψεις τις νεκρές άκρες των μαλλιών σου προκειμένου να τα δυναμώσεις, χωρίς όμως να χάσεις την πολύτιμη ευελιξία των μακριών μαλλιών. Θέλεις ένα ακόμα λόγο για να υιοθετήσεις το πιο hot κούρεμα για καρέ μαλλιά 2021; Μέχρι να γυρίσεις από τις διακοπές σου τον Σεπτέμβριο, θα έχει μακρύνει αρκετά ώστε να είναι ένα εξαιρετικά κομψό και πάντα in fashion lob.

Το πιο εύκολο lifting | Τα χρώματα μαλλιών που θα σε κάνουν να μικροδείχνεις

Styling

Το ότι είναι ευέλικτο, δεν σημαίνει ότι δεν απαιτεί έστω και μίνιμαλ styling. Το μυστικό για να δείχνει ανεπιτήδευτα κομψό είναι να ενισχύσεις τη φυσική υφή των μαλλιών σου και τον όγκο τους χρησιμοποιώντας έναν αφρό και ένα texturizing spray.

Hair Inspo

Για να πειστείς για την κομψότητά του, απλά ρίξε μια ματιά στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες των Ariana Grande, Rose Byrne, Brie Larson, Julia Roberts και Taylor Hill που έγιναν περήφανα μέλη του #TeamBob πλάι στην Alexa Chung, που αν μη τι άλλο θεωρείται ιδρυτικό μέλος.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ