Follow us

Το glowy makeup της Hailey Bieber είναι ό,τι πρέπει για τις βραδινές εξόδους σου στο νησί

Και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της.

hailey bieber Splash News

Άλλη μια φορά που η Hailey Bieber έκλεψε τις εντυπώσεις με δύο beauty looks που έγιναν viral σε χρόνο μηδέν.

Πρόκειται για δύο διαφορετικές εμφανίσεις που όμως είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: την αξεπέραστη λάμψη στο πρόσωπο, στο δέρμα και τα μαλλιά που τόσο πολύ θέλουμε να αποκτήσουμε όλες.

Hailey Bieber | Τα χτενίσματα που επιλέγει για να αντιμετωπίσει τον καύσωνα

Το τοπ μόντελ φαίνεται ότι διαθέτει μπόλικη, καθώς ό,τι μακιγιάζ ή χτένισμα κι αν κάνει, φαίνεται τέλειο και συγκεντρώνει άπειρα likes από τους εκατομμύρια θαυμαστές της. Φυσικά, η προσεκτική skincare ρουτίνα που ακολουθεί εδώ και χρόνια, και στην οποία έδωσε ακόμα μεγαλύτερη σημασία κατά τη διάρκεια των απανωτών lockdowns (σύμφωνα με τα λεγόμενά της) απέφερε σίγουρα καρπούς. Και είναι πολ,ύ σημαντικό να έχει κανείς όμορφο, υγιές δέρμα (χωρίς υπερβολές) καθώς έτσι δείχνει ακόμα καλύτερο και το μακιγιάζ.

Έτσι και η 24χρονη πήγε το glowy makeup και glowy skin σε άλλο επίπεδο:

Loading...
Loading...
Loading...

Όπως μπορείς να δεις, και στα δύο looks το δέρμα της ήταν εξαιρετικά φωτεινό και ροδαλό, αποτέλεσμα τόσο της δικής της φροντίδας όσο και των προϊόντων λάμψης που χρησιμοποιήσε σε στρατηγικά σημεία στο πρόσωπο: σε ζυγωματικά, στη ράχη της μύτης και στο τόξο των φρυδιών. Τα μάτια ήταν αρκετά έντονα, με ένα διακριτικό smokey eye look στο πρώτο post και έντονο eyeliner στο δεύτερο, ενώ τα χείλη ήταν glossy σομόν και στις δύο περιπτώσεις.

Όσο για τα μαλλιά, το wavy hairstyle είχε την τιμητική του κι εδώ, με τους χαλαρούς κυματισμούς να χαρίζουν μια σέξι νότα στο σύνολο στην πρώτη δημοσίευση, ενώ ο επιμελώς ατημέλητος ψηλός κότσος έδειξε ακόμα καλύτερος με τις πλαϊνές αφέλειες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της στη δεύτερη.

Slick bun | Πώς να φτιάξεις το χαρακτηριστικό χτένισμα της Hailey Bieber

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ