Follow us

Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ η Αντελίνα Βαρθακούρη | Έκοψε τα μαλλιά της στο πιο hot-right-now καρέ

Και πρόκειται για μεγάλη αλλαγή.

MissBloom TEAM
Αντελίνα Βαρθακούρη NDP

Θα μπορούσες να φανταστείς την Αντελίνα Βαρθακούρη χωρίς τα μακριά, πυκνά ξανθά μαλλιά της; Εμείς σίγουρα όχι, αλλά δεν χρειάστηκε κιόλας, μιας και πήρε τη μεγάλη απόφαση- κατόπιν όπως αποκάλυψε και κάποιας μεγάλης αλλαγής στην ψυχολογία της, να καθίσει στην καρέκλα του κομμωτή της.

Έτσι, αποχωρίστηκε (πάρα) πολλά εκατοστά από τα άλλοτε μακριά της μαλλιά και υιοθέτησε ένα κομψό καρέ. Άκρως νεανικό, σύγχρονο και φρέσκο, πρόκειται για ένα από τα πιο it κουρέματα του 2021, που σίγουρα θα τη βολέψει πολύ και για τους μήνες του καλοκαιριού, κατά τους οποίους η ζέστη και η υγρασία μετατρέπουν τη διατήρηση των μακριών μαλλιών σε πραγματική δοκιμασία.

Για το μεγάλο αυτό make over της εμπιστεύτηκε τον hair stylist Χρύσανθο Σμυρναίο και το αποτέλεσμα την αποζημίωσε. Στη λεζάντα της σημείωσε με νόημα:

Μετά από κάποια χαστούκια ετών που τα άντεξες και αντιστάθηκες να μην χάσεις την ψυχή σου….έρχεται η ζωή και σου κάνει για αρχή ένα δώρο που φαίνεται ταπεινό αλλά είναι τοοοοόσο σπουδαίο.
Έναν χρυσό μεγάλο τενεκέ!!!
Χωράει όλα σου τα ψυχικά απορρίμματα…χωράει όσα του ρίξεις.
Θα πάρει μακριά σου όλα όσα αντέχεις να διώξεις.
Γίναμε φίλοι απ’ την πρώτη ματιά, μιλήσαμε, τα βρήκαμε, αγαπηθήκαμε…του έχω πετάξει πολύ πράγμα αλλά αυτός ο άτιμος αντέχει το βάρος…με κοιτάει υπομονετικά και στοργικά και περιμένει μέχρι να του πετάξω και το τελευταίο.
Τώρα είμαι στη φάση που πετάω κάτι ανασφάλειες…μαζί μ’ αυτές και κάτι μαλλιά που με βάραιναν.
Καινούργια σελίδα, καινούργια εγώ, νέα αρχή, μεγάλο άλμα, χαμόγελο, ευγνωμοσύνη, δύναμη.
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ!
Καλημέρα ❤️
(@chrisanthos_smirneos ευχαριστώ για τα υπέροχα μαλλιά…τα λάτρεψα!❤️🙏🏻)

Πώς σου φαίνεται;

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ