Follow us

Great for Summer | 6 λόγοι που πρέπει να παίρνεις τις πολυβιταμίνες σου και το καλοκαίρι

Η επιδερμίδα και τα μαλλιά σου θα σε ευγνωμονούν τη νέα σεζόν.

Great For Women Courtesy of Great For Women

Μαγιό, παρεό, αντηλιακό, καπέλο κι έτοιμη η βαλίτσα των διακοπών! Ή μήπως όχι; Δεν πιστεύουμε να έχεις ξεχάσει τις πολυβιταμίνες που έπαιρνες με μεγάλη συνέπεια όλο το χρόνο; Όχι, σε αντίθεση με όσα μπορεί να έχεις ακούσει, το καλοκαίρι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις ένα break από τις βιταμίνες που λαμβάνεις.

Υπάρχουν τουλάχιστον 6 λόγοι που είναι όχι απλά σημαντικό να συνεχίσεις τις πολυβιταμίνες Great και το καλοκαίρι, αλλά εντελώς απαραίτητο. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε διαφορετικά συμπληρώματα για να λάβεις όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεσαι, αλλά αρκεί η πολυβιταμίνη Great που περιέχει 25 Great συστατικά και έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον οργανισμό της σύγχρονης γυναίκας. Ας δούμε όλα τα οφέλη του να παίρνεις την πολυβιταμίνη της Great (και) το καλοκαίρι:

Αντιοξειδωτικά για αποτοξίνωση του οργανισμού

Great for Summer | 6 λόγοι που πρέπει να παίρνεις τις πολυβιταμίνες σου και το καλοκαίρι

Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν τα κύτταρα να αναρρώσουν από κάθε είδους ζημιά. Και το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να ανακτήσεις δυνάμεις και να θεραπευτείς σωματικά και ψυχικά.

H Βιταμίνη C και η Βιταμίνη Ε είναι από τα καλύτερα αντιοξειδωτικά για τη μείωση της βλάβης των κυττάρων και την προστασία από ασθένειες. Η Great περιέχει σχεδόν το 100% της Συνιστωμένης Ημερήσιας Δόσης σε γυναίκες και στις 2 βιταμίνες.

Βιταμίνη C: Στην πραγματικότητα, η βιταμίνη C μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα καλοκαιρινά συμπληρώματα για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος. Αντιμετωπίζει το κοινό κρυολόγημα και μειώνει τον κίνδυνο διάρροιας και πνευμονίας. Βοηθά επίσης το σώμα στη δράση του κολλαγόνου, μια ισχυρή πρωτεΐνη που είναι κρίσιμη για την υγεία των αρθρώσεων. Ενισχύει τη λειτουργία του εγκεφάλου, προωθεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τον κίνδυνο αναπνευστικής λοίμωξης.

Βιταμίνη Ε: Είναι πολύ σημαντική γιατί μειώνει τη φλεγμονή του δέρματος. Έτσι την επόμενη φορά που θα έχετε ένα άσχημο ηλιακό έγκαυμα, η βιταμίνη Ε μπορεί να την βοηθήσει να επουλωθεί γρηγορότερα. Η βιταμίνη Ε βοηθά επίσης στην εξισορρόπηση των ορμονών. Αυτό μπορεί να είναι η μεγαλύτερη υπερδύναμη της βιταμίνης Ε, επειδή οι υγιείς ορμόνες καταπολεμούν την κόπωση, βοηθούν να διατηρήσουμε ένα υγιές βάρος και μειώνουν το άγχος.

Ενίσχυση μεταβολισμού και ανοσοποιητικoύ

Το διάστημα του καλοκαιριού είναι ιδανικό για να δράσουν καλύτερα όλα τα συστατικά της πολυβιταμίνης Great. Δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου και να χτίσεις ανοσοποιητικό που θα σου χρειαστεί το χειμώνα.

Συστατικά όπως το μαγγάνιο, ο χαλκός, το χρώμιο ενισχύουν το μεταβολισμό. Η νιασίνη, ο σίδηρος και το παντοθενικό οξύ σε βοηθούν να ξεκουραστείς βαθιά: η δράση τους μειώνει την κούραση και βελτιώνει τα επίπεδα ενέργειάς σου. Επιπροσθέτως, η βιταμίνη Β12, ο σίδηρος, το σελήνιο και ο ψευδάργυρος δίνουν boost στο ανοσοποιητικό σου.

Καλύτερη διάθεση

Αν ο πρώτος μήνας συνδρομής στην Great είναι αυτός που θα δεις κατευθείαν διαφορά στην ενέργειά σου, ο Αύγουστος είναι ο μήνας που θα δεις τη διαφορά στη διάθεσή σου.

Για να απολαύσουμε όλα τα benefits της πολυβιταμίνης Great είναι σημαντικό να τη συνδυάσουμε με ισορροπημένη διατροφή, ήπια άσκηση και χρόνο για τον εαυτό μας.

Συστατικά που περιέχει η Great όπως το φολικό οξύ, η βιταμίνη C, η βιταμίνη C, η βιταμίνη Β1, η βιταμίνη Β6, το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος προάγουν την καλή διάθεση. Και θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις δυνάμεις και να ανασυγκροτηθείς ψυχικά για το χειμώνα.

Μέταλλα και ιχνοστοιχεία ειδικά για το καλοκαίρι

Great For Women

Τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Μερικά από αυτά τα οποία περιέχει και η σύνθεση της Great είναι ο σίδηρος, το ιώδιο, ο ψευδάργυρος, το χρώμιο, το μαγγάνιο, το σελήνιο και ο χαλκός.

Οι ηλεκτρολύτες, όπως το μαγνήσιο, μπορεί να είναι από τα πιο σημαντικά θρεπτικά συστατικά όταν πρόκειται για το καλοκαίρι. Όταν ιδρώνεις, χάνεις ηλεκτρολύτες, οι οποίοι είναι βασικοί για ένα υγιές νευρικό σύστημα. Μάλιστα, η έλλειψη ηλεκτρολύτων μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους και μυϊκές κράμπες.

Το Μαγνήσιο της πολυβιταμίνης Great περιέχει πάνω από 70 άλλα ιχνοστοιχεία. Επίσης, είναι απαραίτητο για την απορρόφηση της βιταμίνης D και του ασβεστίου. Το μαγνήσιο μετατρέπει τη βιταμίνη D σε ενεργή μορφή, έτσι ώστε να βοηθά στην απορρόφηση ασβεστίου από τη διατροφή μας.

Προστασία από τη φωτογήρανση

Πολλοί πιστεύουν ότι η Βιταμίνη D πρέπει να διακόπτεται το καλοκαίρι γιατί αρκεί ο ήλιος για την πρόσληψή της.

Οι πολυβιταμίνες Great σου δίνουν όλη τη βιταμίνη D που χρειάζεσαι (καλύπτουν το 300% των ημερήσιων αναγκών μας), χωρίς όμως να εκτίθεσαι στη φωτογήρανση που προκαλεί ο ήλιος.

Ήξερες ότι ο ήλιος μπορεί να γεράσει το δέρμα σου έως και 20 χρόνια; Μαζί με την αντηλιακή σου προστασία φρόντισε να θωρακίζεις το δέρμα σου από μέσα προς τα έξω.

Συστατικά όπως η Βιταμίνη C, η Βιταμίνη Ε, η D-Βιοτίνη και η Νιασίνη που περιέχουν οι πολυβιταμίνες Great προστατεύουν το δέρμα.

Η Βιταμίνη C και η Βιταμίνη Ε έχουν αντιρυτιδική δράση, λειαίνουν τις λεπτές γραμμές και προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

Η D-Βιοτίνη βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των βλεννογόνων και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Επίσης, βελτιώνει το έκζεμα και τις δερματίτιδες. Χάρη στην ευεργετική της δράση στα μαλλιά, νύχια και δέρμα, η βιοτίνη είναι γνωστή ως η "βιταμίνη της ομορφιάς". Συνεργάζεται με τις βιταμίνες Β2, Β6, νιασίνη (Β3) και Α για τη διατήρηση υγιούς δέρματος.

Η Νιασίνη ή βιταμίνη Β3 βελτιώνει την υφή του δέρματος, έχει αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος.

Το συνένζυμο Q10 μπορεί να βοηθήσει να μειωθούν οι λεπτές ρυτίδες και μειώνει την οξειδωτική βλάβη που προκαλείται από τις ακτίνες UV στο δέρμα μας. Μελέτη αναφέρει ότι το Q10 έχει τη δυνατότητα να αποτρέψει πολλές από τις αρνητικές συνέπειες της φωτογήρανσης. Διατηρεί τη νεανική όψη του δέρματος και ενισχύει την αντιοξειδωτική προστασία, καθυστερώντας τη γήρανσή του.

Η σίγουρη λύση για την πρόσληψη Ωμέγα-3

Η πεποίθηση ότι αρκεί το ψάρι για να προσλαμβάνουμε τα απαραίτητα ωμέγα-3 λιπαρά δεν είναι σωστή. Πολλοί υποθέτουν μάλιστα ότι επειδή το καλοκαίρι τρώμε περισσότερα ψάρια, έχουμε επάρκεια ωμέγα-3 στη διατροφή μας και δεν χρειαζόμαστε συμπλήρώματα.

Τα λιπαρά ωμέγα-3 δεν είναι σταθερά στη θερμότητα, το οξυγόνο (αέρα) και το φως κατά την επεξεργασία, την αποθήκευση ή το μαγείρεμα. Δεδομένα ανέδειξαν ότι έως και το 85% των ωμέγα-3 EPA-DHA καταστρέφονται στο τηγάνισμα, με την κονσερβοποίηση και τα μικροκύματα.

Γι’ αυτό είναι ασφαλές να προσλαμβάνεις ωμέγα-3 και από την Great (περιέχει 10 mg) συμπληρωματικά της διατροφής σου. Τα Omega-3 της Great είναι vegan φυτικής προέλευσης, όχι από λάδι ψαριού, 100% απαλλαγμένο από περιβαλλοντικούς ρύπους.

Το ωμέγα-3 είναι ευεργετικό για τις νοητικές λειτουργίες και την ανάπτυξη του εγκεφάλου και βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.

Είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και αντιφλεγμονώδες, ενώ βοηθά με αλλεργίες, πεπτικά προβλήματα και κατάθλιψη. Προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος και έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να είναι ωφέλιμο και σε εγκαύματα: Οι συμμετέχοντες σε σχετική μελέτη εμφάνισαν έως και 136% μεγαλύτερη αντοχή τα εγκαύματα.

Τι περιμένεις; Δες εδώ όλα τα συστατικά που περιέχει η Great και ξεκίνησε σήμερα τη συνδρομή σου στην Great, την πρώτη συνδρομητική πολυβιταμίνη στην Ελλάδα. Μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις την Great στα social media: Facebook και Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ