Follow us

H Miley Cirus είναι η έμπνευση πίσω από το νέο άρωμα του οίκου Gucci

Το Gucci Flora Gorgeous Gardenia θα γίνει η νέα μας εμμονή.

Miley Cyrus Splash News/Ideal Image

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα περίμενε κανείς ότι η Miley Cirus με το τόσο επαναστατικό και rock n' roll πνεύμα της θα γινόταν η έμπνευση αλλά και η πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας "Flora Gorgeous Gardenia" του οίκου Gucci. Κι όμως, το δημοφιλές luxury brand επέλεξε τη νεαρή τραγουδίστρια όχι μόνο ως κύριο πρόσωπο της διαφημιστικής του καμπάνιας αλλά και σαν την κύρια έμπνευση για την ερμηνεία του κόσμου των λουλουδιών με έναν διαφορετικό τρόπο, διανθισμένο μέσα από τη ματιά του κόσμου του anime.

Γιατί μπορεί στο μυαλό μας να έχει χαραχθεί ως ένα rebellious κορίτσι που δεν διστάζει να πάει κόντρα σε όλα κοινωνικώς αποδεκτά πρότυπα, να υιοθετήσει ένα rock n' roll mullet κούρεμα και ιδιαίτερα μακιγιάζ, και να αμφισβητήσει τα πάντα, όμως ταυτόχρονα πρόκειται και για μια πολύ επιλεκτική γυναίκα, που έχει γούσο και αισθητική και ξέρει πώς να "αγκαλιάσει" τον κόσμο των λουλουδιών, το "Flora Universe" της Gucci.

Η ίδια μάλιστα δήλωσε ότι το Flora Gorgeous Gardenia της θυμίζει την αγαπημένη της γιαγιά, που πάντα είχε τη μυρωδιά φρεσκοκομμένων λουλουδιών και κάθε φορά που το μυρίζει νιώθει σαν να βρίσκεται μαζί της - και αυτό είναι το πιο σπουδαίο δώρο για εκείνη. Και βασικά, αυτός είναι και ο σκοπός των αρωμάτων: να σε μεταφέρουν σε μαγικές αναμνήσεις του παρελθόντος με αγαπημένους ανθρώπους που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη σου.

Πολύ περισσότερο, το συγκεκριμένο άρωμα την εκφράζει απόλυτα αφού όπως υποστηρίζει, "Με κάνει να νιώθω και να εκφράζω αυτό ακριβώς που είμαι. Κανείς μας δεν είναι φτιαγμένος μόνο από ένα υλικό. Όλοι μας έχουμε διαφορετικές νότες, κάποιες πιο απαλές και κάποιες πιο έντονες. Όπως ακριβώς και το νέο Flora Gorgeous Gardenia".

Δες την καμπάνια παρακάτω:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Δες επίσης: Cara Delevingne | To beach look της χωρίς ίχνος μακιγιάζ είναι η απόλυτη έμπνευση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ