Follow us

H Dua Lipa ως σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα | Η λεπτομέρεια στο χτένισμά της που έκανε τη διαφορά

Πώς σου φαίνεται;

Dua Lipa Splash News/ Ideal Image

Ένα από τα (πολλά) ταλέντα της Dua Lipa είναι ξεκάθαρα η ικανότητά της να συνδυάζει διαφορετικά στιλ παλαιότερων δεκαετιών, "μπλέκοντάς" τα αριστοτεχνικά μεταξύ τους και δημιουργώντας ένα μοντέρνο αποτέλεσμα πλήρως εναρμονισμένο στο σήμερα.

Έτσι έκανε και στο πρόσφατο γύρισμα του νέου της video clip για την επιτυχία της Demeanor, όπου εμφανίστηκε σαν σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα. Τα πάντα στο look της μαρτυρούσαν την ξεκάθαρη επιρροή της από τη βασίλισσα της Γαλλίας του 18ου αιώνα, πηγαίνοντάς μας αρκετά πιο πίσω στους αιώνες.

Baby Braids | 7 celebrities που υποστήριξαν με μεγάλη επιτυχία το πιο boho χτένισμα του καλοκαιριού

Ακόμα και το χτένισμά της είχε μια σημαντική λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά και παρέπεμπε σε εκείνο το βασιλικό στυλ της εποχής: ο τεράστιος φιόγκος που είχε το ίδιο ακριβώς χρώμα με τα μαλλιά της και θαρρείς ήταν δημιουργημένος από αυτά.

Πιο συγκεκριμένα, τα μαύρα μέχρι τη μέση της μαλλιά ήταν αυστηρά ίσια και οι αφέλειες πλαισίωναν το μέτωπό της. Το χτένισμα που επέλεξε ο hairstylist της Chris Appleton ήταν το "μισά πάνω μισά κάτω" (half up-half down), ταιριάζοντάς το τέλεια με τον oversized διπλό φιόγκο στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

H Miley Cirus είναι η έμπνευση πίσω από το νέο άρωμα του οίκου Gucci

Δες περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες που μιλούν από μόνες τους:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ