Follow us

Η Δέσποινα Καμπούρη έγινε πιο ξανθιά από ποτέ | Η αλλαγή λίγο πριν την πρεμιέρα του "Πάμε Δανάη"

Μια "ορκισμένη" καστανή υπέκυψε στο ξανθό. Πώς σου φαίνεται το αποτέλεσμα;

despoina kampouri NDP Photo Agency

Η τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες με τους πρωταγωνιστές της να βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες. Ανάμεσα στις εκπομπές που πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβρη είναι το "Πάμε Δανάη” με παρουσιάστρια τη Δανάη Μπάρκα και την ανανεωμένη ομάδα της. Μία από τις νέες προσθήκες είναι η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία ανακοίνωσε πρόσφατα στο Instagram αυτό το επαγγελματικό της βήμα.

Λίγο πριν την πρεμιέρα λοιπόν, η δημοσιογράφος αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της, βάφοντας τα μαλλιά της. Συγκεκριμένα επέλεξε να επιστρέψει στο ξανθό χρώμα, το οποίο είχε δοκιμάσει πριν από πολλά χρόνια. Η ίδια μάλιστα διατηρεί μία πολύ καλή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους, έτσι μοιράστηκε μαζί τους την αλλαγή στην εμφάνιση της σε ένα post.

Η Δέσποινα Καμπούρη έγραψε στη λεζάντα "Δυο ανθρώποι επέμεναν να γίνω -μετά από πολλά χρόνια- και πάλι ξανθιά. Η @christin_kampouri & ο @nicolasvill ! Κι επειδή τους εμπιστεύομαι και τους δυο τυφλά, είπα "I do". (Μέχρι να με δω έπαθα μια μικρή κρίση πανικού αλλά δεν το έδειξα για να μην αγχώσω τον καλλιτέχνη. Τελικά έχω αρχίσει να τα αγαπώ! Και τελοσπάντων … η ζωή είναι μικρή για να σκάμε για τρίχες!”.

Το νέο hairlook της Δέσποινας Καμπούρη

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ