Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε την πιο cute τάση στα νύχια της φετινής σεζόν

Το μανικιούρ που θα θέλεις σίγουρα να αντιγράψεις στο επόμενο ραντεβού σου στο nail salon.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για πολλές γυναίκες αποτελεί μία από τις κορυφαίες πηγές έμπνευσης, όχι μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με το στιλ, αλλά και την ομορφιά. Κι όχι άδικα. Είναι trendsetter και το αποδεικνύει με κάθε εμφάνισή της, αλλά και κάθε ανάρτησή της στα social media.

Τρανό παράδειγμα, η πιο πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, στην οποία δείχνει στους ακόλουθούς της το νέο μανικιούρ της με προϊόντα Laloo Cosmetics, του brand που είναι ambassador.

Έλενα Παπαρίζου | Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ στην πρεμιέρα του The Voice

Είναι γεγονός ότι η Ηλιάνα δεν διστάζει να πειραματίζεται με τα μανικιούρ της. Έτσι για τώρα υιοθέτησε μία από τις πιο ανατρεπτικές τάσεις στα νύχια της σεζόν, το daisy manicure. Παρ΄όλο που εξ' ορισμού οι μαργαρίτες θυμίζουν τους ζεστούς μήνες του χρόνου, στην πραγματικότητα υπάρχουν τρόποι να τις εντάξεις στο φθινοπωρινό μανικιούρ σου.

Ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνεις αυτό είναι να επιλέξεις μία σκουρόχρωμη βάση, όπως η Ηλιάνα, η οποία επέλεξε ένα navy βερνίκι για βάση και ένα βαθύ μουσταρδί για τη γύρη των λουλουδιών. Πώς σου φαίνεται;

Be a trendsetter | Κάνε πρώτη τα πιο όμορφα μανικιούρ του φετινού χειμώνα

Δες το nail look της:

Loading...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε την πιο cute τάση στα νύχια της φετινής σεζόν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ