Follow us

Δεν ξέρεις πώς να βαφτείς στη βραδινή σου έξοδο; Πάρε ιδέες από το glam μακιγιάζ της Gigi Hadid

Το μοντέλο μάς δίνει όλη την έμπνευση που χρειαζόμασταν για το βραδινό μακιγιάζ μας με ιδέες που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα.

Gigi Hadid Splash News / Ideal Image

Ετοιμάζεσαι να βγεις το βράδυ, κι ενώ έχεις βρει ακριβώς τα ρούχα και παπούτσια που θα φορέσεις, δεν είσαι σίγουρη για το τι μακιγιάζ να κάνεις;

Καταρχάς, έχε υπόψη σου ότι με τη σταδιακή επιστροφή μας στην κανονικότητα έχουμε βάλει το μακιγιάζ περισσότερο στις ζωές μας. Απο εκεί που είχαμε μήνες να βαφτούμε και να βάλουμε κραγιόν λόγω της καραντίνας ή της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, πλέον ψάχνουμε συνεχώς αφορμές για να φορέσουμε τα καλλυντικά μας.

Το ιδιαίτερο μανικιούρ της Anya Taylor Joy που τράβηξε όλα τα βλέμματα σαν μαγνήτης

Ανάλογα λοιπόν με τα ρούχα αλλά και το πού θα πας, καλό είναι να προσαρμόσεις ανάλογα και το μακιγιάζ σου. Αν για παράδειγμα φορέσεις κάτι πολύ εξεζητημένο και "φορτωμένο", θα λέγαμε να κρατήσεις πιο ήπιους τους τόνους του makeup look σου. Αν πάλι προτιμήσεις κάτι πιο απλό στο outfit σου, έχεις περιθώριο να "παίξεις" πιο πολύ με το μακιγιάζ και να δοκιμάσεις και πιο τολμηρά looks.

Φυσικά, όταν αναζητούμε έμπνευση πάντα ψάχνουμε τις εμφανίσεις των αγαπημένων μας stars. Αυτή τη φορά, η Gigi Hadid έκανε ένα μακιγιάζ που θεωρούμε ότι είναι passepartout και πηγαίνει σχεδόν με ό,τι ρούχα κι αν επιλέξεις να φορέσεις.

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο έχει εφαρμόσει λίγη χρυσή σκιά στα βλέφαρα (και μάλιστα όχι σε ολόκληρο το κινητό βλέφαρο αλλά κυρίως από το εσωτερικό του μέχρι τη μέση του) ενώ στις εξωτερικές γωνίες ολοκλήρωσε με μια απαλή ροζ σκιά. Το φίνο eye liner σε cat eye στιλ απλά συμπλήρωσε το eye makeup look της ενώ το καφέ-nude κραγιόν ήταν μονόδρομος για να τηρηθεί η απαραίτητη ισορροπία στο αποτέλεσμα.

H Bella Hadid με τα πιο λεπτά φρύδια που έχεις δει ever

Αν τώρα θέλεις κάτι ακόμα πιο έντονο για μια πιο επίσημη εμφάνιση, μπορείς να αντικαταστήσεις τη χρυσή σκιά με μια μωβ με γκλίττερ, που θα δώσει άμεση λάμψη στο βλέμμα και θα τραβήξει όλη την προσοχή σε αυτό το σημείο. Το κραγιόν πρέπει να ακολουθεί αυτή τη χρωματική παλέτα, οπότε προτείνουμε κάποιο σε nude-ροζ ή σομόν απόχρωση, πάντως σε καμία περίπτωση πιο σκούρο. Η Gigi Hadid ξέρει πώς να υιοθετήσει αποτελεσματικά και αυτό το look.

Δες το look:

Loading...

Τέλος, το μοντέλο έχει μια πρόταση και για εκείνες τις περιπτώσεις που θες να έχεις ένα προσεγμένο μακιγιάζ αλλά να μην είναι πολύ έντονο και "κραυγαλέο". Προτείνει λοιπόν να αρκεστείς στο eye liner (όπου θα ελέγξεις εσύ το πάχος της γραμμής), και να μην βάλεις σκιά, παρά μόνο λίγη λάμψη στα ζυγωματικά. Το nude κραγιόν είναι και πάλι staple για εκείνη, πράγμα το οποίο μας βρίσκει σύμφωνες.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ