Follow us

Αυτό το απλό χτένισμα θα σε "σώσει" στις bad hair days σου

Δεν προλαβαίνεις να λουστείς; Δες τι μπορείς να κάνεις για να καμουφλάρεις μια bad hair day.

hairstyle iStock

Σε όλες μας έχει συμβεί τουλάχιστον μια φορά και η ιστορία είναι γνωστή: Ξέχασες, αμέλησες ή δεν πρόλαβες να λούσεις τα μαλλιά σου με αποτέλεσμα να ντρέπεσαι να σε δει άνθρωπος. Είτε αυτό οφείλεται σε τεμπελιά, είτε πολύ απλά δεν είχες χρόνο, έρχεται εκείνη η στιγμή που αναρωτιέσαι πώς να καμουφλάρεις την ενοχλητική λιπαρότητα στα μαλλιά σου.

To trendy κούρεμα που θα βλέπεις παντού φέτος τον χειμώνα

Μην περιμένεις να σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις dry shampoo - αν και όντως είναι σωτήρια πολλές φορές. Η συμβουλή μας ωστόσο είναι να μην τα χρησιμοποιείς πολύ συχνά παρά μόνο ως λύση ανάγκης. Σκέψου κάτι ακόμα πιο απλό, που θα μπορείς να κάνεις ανά πάσα στιγμή. Αναφερόμαστε στα διάφορα είδη χτενισμάτων που είναι εύκολα, γρήγορα και θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση με ...στιλ.

Κάθε λογής πλεξούδες, κότσοι και αλογοουρές είναι τα τέλεια χτενίσματα που κρύβουν τη λιπαρότητα και τα λαδωμένα μαλλιά και μπορείς να τα κάνεις τις ημέρες εκείνες που πραγματικά δεν προλαβαίνεις καθόλου να λουστείς. Έχε στο μυαλό σου ότι τα κοτσιδάκια κάθε είδους, και ιδίως εκείνα που μπορείς να πλέξεις εύκολα και γρήγορα στις μπροστινές τούφες των μαλλιών σου, είναι και τα ιδανικότερα για να βγεις από το σπίτι σου με ένα decent hairstyle.

Τα stylish hairstyles των διασημότερων fashionistas στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Δες στο παρακάτω βίντεο ένα λίγο πιο περίτεχνο χτένισμα για λαδωμένα μαλλιά που όμως είναι πάρα πολύ trendy και stylish:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ