Follow us

Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ η Ολυμπία Χοψονίδου | Η νέα αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

Το νέο της look της είναι η έμπνευση που χρειαζόσουν λίγο πριν το ραντεβού στο κομμωτήριο.

Ολυμπία Χοψονίδου NDP

Μια ακόμη μεγάλη αλλαγή αποφάσισε να κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση η Ολυμπία Χοψονίδου. Όπως φαίνεται, η πρώην Σταρ Ελλάς αγάπησε τα πιο κοντά μαλλιά της και θέλησε να τα κόψει ακόμη περισσότερο.

Να σου θυμίσουμε ότι η πρώτη φορά που αποχωρίστηκε αρκετούς πόντους μήκους από την κουπ της ήταν τον περασμένο Ιούνιο.

"Επιτέλους κουρεύτηκα" είχε πει, δείχνοντάς μας το ανανεωμένο της look, ένα 70s φιλαριστό κούρεμα με curtain bangs δια χειρός Πάνου Καλλίτση.

Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ η Ολυμπία Χοψονίδου | Η νέα αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

Και αν νόμιζες πως αυτή ήταν μεγάλη αλλαγή, η επόμενη θα σε αφήσει μάλλον speechless, καθώς η 38χρονη καλλονή πλέον λανσάρει ένα κομψό καρέ. Εμπιστευόμενη ξανά τον hair expert των διασήμων, η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, επισκέφθηκε το κομμωτήριο του Πάνου Καλλίτση ο οποίος της έκοψε τα μαλλιά σε ένα σύγχρονο lob, aka μακρύ καρέ.

"Τώρα που πήρα φόρα ετοιμάσου να μου τα κάνεις πιο κοντά", έγραψε χαρακτηριστικά η Ολυμπία στα stories της στο Instagram και αναρωτιόμαστε αν πρόκειται να τη δούμε σύντομα με κάποιο sob η ενδεχομένως και à la garçonne κούρεμα.

Το μόνο σίγουρο (μάλλον) είναι ότι δεν θα τη δούμε και με διαφορετική απόχρωση αφού το μελαχρινό, πέραν του ότι είναι το φυσικό της - οπότε δεν απαιτεί συντήρηση, της ταιριάζει απόλυτα.

Ολυμπία Χοψονίδου
Ολυμπία Χοψονίδου
Ολυμπία Χοψονίδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ