Follow us

Lip Lift | Αυτό το viral makeup trick για πιο σαρκώδη χείλη είναι πραγματικά ιδιοφυές

Ο makeup artist της Kim Kardashian αποκάλυψε το μυστικό του για πιο ζουμερά χείλη σε δευτερόλεπτα.

πώς να κάνω τα χείλη μου πιο σαρκώδη Pixel Formula

Ειλικρινά δυσκολευόμαστε να θυμηθούμε την τελευταία φορά που τα μεγάλα, ζουμερά χείλη δεν ήταν στη μόδα. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά μάλιστα, οι οπαδοί της τάσης έχουν αυξηθεί μετά την πανδημία, με το lip lift, που ανασηκώνει το άνω χείλος με botox να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες αυτήν την στιγμή. Σύμφωνα με τον makeup artist της Kim Kardashian, Mario Dedivanovic, υπάρχει όμως τρόπος να κάνεις τα χείλη σου πιο σαρκώδη χωρίς να κλείσεις ραντεβού με για botox, αλλά με ένα ιδιοφυές trick, που μιμείται τα αποτελέσματα του.

Όμορφη, αψεγάδιαστη επιδερμίδα χωρίς μεικ απ; Γίνεται!

Πώς να κάνω τα χείλη μου πιο σαρκώδη; Το tip του Mario Dedivanovic

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το αγαπημένο σου lip combo. Σύμφωνα με τον Mario, το μυστικό βρίσκεται στην στρατηγική εφαρμογή του lip liner: Βγες ελαφρώς πιο έξω από τη φυσική γραμμή των χειλιών σου στο cupid's bow, δηλαδή στο V που σχηματίζεται στο κέντρο του άνω χείλους. Στη συνέχεια, περιέγραψε τα πλαϊνά μπαίνοντας λίγο πιο μέσα, πριν βγεις πάλι λίγο πιο έξω στο κέντρο του κάτω χείλους. Ολοκλήρωσε τη διαδικασία με το αγαπημένο σου κραγιόν.

Έτσι τα χείλη σου θα δείχνουν πιο "αφράτα" και ζουμερά, χωρίς να μοιάζουν αφύσικα μεγαλύτερα, όπως συνέβαινε με τις viral lip lining τεχνικές του παρελθόντος.

5 προϊόντα ομορφιάς που -κι όμως- δεν χρειάζεσαι

Missbloom's Tips

Αν θέλεις να πας την τεχνική ένα βήμα παρακάτω και να κάνεις τα χείλη σου ακόμα πιο σαρκώδη, αφού ολοκληρώσεις την εφαρμογή του μολυβιού και του κραγιόν, εφάρμοσε ένα ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμο κραγιόν στο κέντρο των χειλιών σου για να ενισχύσεις το juicy εφέ. Για ένα ακόμα πιο ζουμερό αποτέλεσμα, ολοκλήρωσε το lip look σου με λίγο gloss στο κέντρο των χειλιών.

10 tips μακιγιάζ που πρέπει να γνωρίζεις αν έχεις μικρά μάτια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ