Follow us

Το όνειρο κάθε beauty addict | Οι καλύτερες Black Friday εκπτώσεις σε καλλυντικά και αρώματα

Mac Cosmetics, Estée Lauder, Sephora και πολλά ακόμα.

Black Friday Pixel Formula

Οι εκπτώσεις της Black Friday θέλουν γερό στομάχι. Δεν είναι σαν τις mid season που απλά περνάς έξω από το κατάστημα, βλέπεις την πινακίδα με το ποσοστό έκπτωσης και μπαίνεις μέσα. Για να μην είναι "μαύρη" η Παρασκευή της 25ης Νοεμβρίου θα πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένη, ώστε να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να πάρεις, να έχεις έτοιμο το καλάθι σου και να τα αγοράσεις όλα το πρωί εκείνης της μέρας ή ακόμα και από τώρα, πριν γίνουν όλα sold out. Η δική μας συμβουλή; Κάνε stock up στα αγαπημένα σου προϊόντα, δοκίμασε όλα εκείνα που "λιγουρευόσουν" εδώ και καιρό και μην ξεχνάς πως τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία να αγοράσεις χριστουγεννιάτικα δώρα για τις φίλες, την αδερφή και τη μαμά σου.

Έχεις τριχόπτωση; Αυτά είναι τα σαμπουάν που θα σε "σώσουν"

Εμείς κάναμε τη μισή δουλειά για εσένα και ψάξαμε σε όλο το διαδίκτυο για τις καλύτερες Black Friday εκπτώσης της φετινής χρονιάς. Ιδού εκείνες που πραγματικά αξίζει να εκμεταλλευτείς:

MAC Cosmetics

Loading...

Αν σου τελείωσε το Prep + Prime Fix+ ή αν απλά θέλεις επιτέλους να κάνεις δικό σου εκείνο το κραγιόν, που κοιτάς εδώ και μήνες στο maccosmetics.gr, τώρα είναι ευκαρία! Στα πλαίσια της Black Friday θα βρεις όλα τα προϊόντα με έκπτωση 40% έως 50% -με εξαίρεση τα Mini Mac, ViVa Glam και οι νέες συλλογές. Σαν να μην έφτανε αυτό, θα τα κάνεις δικά σου με δωρεάν αποστολή!

Aveda

Loading...

Ποτέ δεν είναι αργά να ανανεώσεις τη hair care ρουτίνα σου -ειδικά με την προσφορά που θα βρεις τώρα σε όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα Aveda. Στο aveda.gr, αλλά και στα συνεργαζόμενα καταστήματα θα τα βρεις όλα με έκπτωση 40%, έτσι ώστε να δοκιμάσεις όλα όσα σκέφτεσαι εδώ και καιρό.
Plus με αγορές άνω των 59€ σε περιμένουν extra δώρα, που πίστεψέ μας, δεν θα ήθελες να χάσεις. Φυσικά, θα έρθουν όλα στο σπίτι σου με δωρεάν αποστολή.

Bobbi Brown

Loading...

Στο bobbibrown.gr θα βρεις όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα με έκπτωση 40-50%. Με ό,τι περισσεύει από το budget σου μπορείς να δοκιμάσεις νέα προϊόντα, όπως εκείνα της χριστουγεννιάτικης συλλογής. Α, μην το ξεχάσουμε: Με αγορές άνω των 49€, παίρνεις δώρο μία deluxe size bronzing powder!

Scarlet Beauty

Loading...

Έκπτωση στην έκπτωση γίνεται; Φυσικά και γίνεται! Στο scarletbeauty.gr, τον απόλυτο προορισμό για luxury beauty shopping on a budget, στα πλαίσια της Black Friday θα βρεις τα αγαπημένα σου προϊόντα ομορφιάς από διάσημα brands, όπως τα La Mer, Tom Ford, Burberry και DNKY, σε ακόμα χαμηλότερες -από τις ήδη χαμηλές- τιμές με έκπτωση που φτάνει μέχρι το 60%.

Smashbox Cosmetics

Loading...

Ξέμεινες από το αγαπημένο σου Photo Finish Foundation Primer ή μήπως θέλεις να δοκιμάσεις τις Always On Cream Shadows, για τις οποίες όλοι λένε τα καλύτερα; Ό,τι και να είναι αυτό που θα σε φέρει στο smashbox.gr, να ξέρεις ότι θα το βρεις με έκπτωση 50% και δωρεάν μεταφορικά, ενώ στο checkout θα σε περιμένει και ένα υπέροχο δώρο, που σίγουρα δεν θέλεις να χάσεις.

Sephora Greece

Loading...

Αν αγαπάς τα luxury προϊόντα, τα καταστήματα Sephora Greece, αλλά και το sephora.gr θα γίνουν ο παράδεισός σου, διότι εκεί θα βρεις μοναδικές προσφορές σε πολλά από τα αγαπημένα σου επώνυμα brands, όπως Dior, Lancôme, Estée Lauder, Armani, YSL, Paco Rabanne, Carolina Herrera και Burberry.

Είναι επίσης η τέλεια ευκαιρία να κάνεις stock up σε πολλά Sephora exclusive προϊόντα της ρουτίνας σου -aka Benefit, Fenty Beauty, Too Faced, Nars, Huda Beauty, Sephora Collection staples-, αλλά και να βρεις χριστουγεννιάτικα δώρα για τις φίλες σου σε απίστευτες τιμές.

Clinique

Loading...

Στο clinique.gr θα βρεις όλα τα προϊόντα με έκπτωση 20%, ενώ με αγορές άνω των 45€ θα πάρεις δώρο και cute νεσεσέρ με όλα τα απαραίτητα του φθινοπωρινού μακιγιάζ και της περιποίησης.

La Mer

Loading...

Ο οίκος La Mer με αφορμή τη Black Friday, σου χαρίζει υπέροχα δώρα με τις αγορές σου. Πιο συγκεκριμένα, με αγορές από 150€ στο lamer.gr, θα πάρεις δώρο το συλλεκτικό pouch με 2 Massage Tools και 4 Special Sizes της επιλογής σου, ενώ με αγορές από 250€ θα πάρεις επιπλέον δώρο 1 Luxury Sample της Reparative Body Lotion 15ml.

Estée Lauder

Loading...

Σου τελείωσε το Advanced Night Repair Serum ή το Double Wear Foundation; Τι σκας; Δεν θα μπορούσες να έχες ξεμείνει σε καλύτερη στιγμή! Στο esteelauder.gr θα βρεις όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα με έκπτωση 20%, ενώ με τις αγορές σου, θα πάρεις μαζί και τέλεια δώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ