Follow us

Τα 4 πιο stylish κουρέματα που θα βλέπουμε παντού το 2022

Οι ειδικοί μίλησαν.

hair Splash News / Ideal Image

H εποχή του χρόνου που ενδείκνυται απόλυτα για μια ανανέωση στα μαλλιά έφτασε, κι αν ανήκεις στις κοπέλες που θέλουν οπωσδήποτε να φρεσκάρουν το κούρεμά τους λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, διαβάζεις το σωστό άρθρο.

4 makeup looks που θα σε κάνουν να ανυπομονείς να βαφτείς στις γιορτές

Γιατί έπειτα από τοσο περιορισμό στα σπίτια μας, αυτή την εποχή θέλουμε (τουλάχιστον για τα μαλλιά μας) ένα κούρεμα ή χτένισμα που να τους χαρίζει κίνηση, νεύρο, ζωντάνια και λάμψη. Εξάλλου, η διάθεσή μας φτιάχνει όταν έχουμε όμορφα μαλλιά και αισθανόμαστε όμορφες με αυτά.

Δες παρακάτω ποια 4 κουρέματα θα σου χαρίσουν όλα τα παραπάνω - ενώ ταυτόχρονα είναι όσο low-maintenance θέλουμε, χαρακτηριστικό που κρατήσαμε συνειδητά από τις εποχές καραντίνας.

#1. Εναλλακτικό καρέ

Εντάξει, όχι ακριβώς εναλλακτικό, αφού πρόκειται για το κλασικό καρέ. Απλά αυτή τη φορά είναι αρκετά αυστηρό και sleek, χωρίς καθόλου φιλάρισμα και με ένα ίσιο μήκος. Παρ' όλα αυτά, έχει κίνηση ενώ είναι ευέλικτο και, φυσικά, αναβαθμίζει απόλυτα το στιλ σου. Ο λόγος για το broom cut, που υποψιαζόμαστε ότι πήρε την ονομασία του από τη λέξη "broomstick", μιας και το κούρεμα "μιμείται" την άκρη του σκουπόξυλου. Το βλέπουμε ήδη να κυριαρχεί στις μεγαλύτερες μητροπόλεις της μόδας, με πολλές trendsetters να το υιοθετούν και να θέτουν τις βάσεις για το νέο επόμενο trend που όλες θα θέλουν να αντιγράψουν.

Loading...
Loading...

#2. Curtain Bangs

Οι πλαϊνές αφέλειες, το 70s inspired trend που ήρθε στις ζωές μας στις αρχές του 2020, δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Κι αυτό γιατί είναι η τέλεια λύση για όλες τις γυναίκες που αναζητούν μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά τους χωρίς να κάνουν πραγματικά μεγάλη αλλαγή. Σε μπερδέψαμε; Αυτό που εννοούμε είναι ότι τα curtain bangs έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν εντελώς ένα πρόσωπο ενώ στην ουσία το μόνο που έχεις κάνει είναι ότι έκοψες λίγους πόντους τις μπροστινές τούφες των μαλλιών σου. Το θετικό τους είναι ότι δεν χρειάζεται να τις φτιάχνεις κάθε πρωί - όπως θα χρειαζόταν με τις κλασικές αφέλειες που καλύπτουν ολόκληρο το μέτωπο - , καθώς δείχνουν τέλειες ακόμα και όταν είναι ατημέλητες, σγουρές ή με ελαφρύ σπάσιμο. Γι' αυτό άλλωστε θεωρούνται και τόσο low-maintenance.

Loading...
Loading...

#3. Bixie Cut

Πρόκειται για έναν συνδυασμό του pixie και του bob (εξού και η ονομασία του): Το κούρεμα αυτό είναι πιο μακρύ από αγορίστικη κουπ και πιο κοντό από κοντό καρέ. Είναι ιδανικό για σένα που πάντα ήθελες να δοκιμάσεις μια πιο αγορίστικη κουπ αλλά φοβάσαι να κόψεις μονομιάς τα μαλλιά σου και δεν είσαι fan των major αλλαγών. Το θετικό είναι ότι απευθύνεται σε όλους τους τύπους και υφές μαλλιών (σγουρά, ίσια, σπαστά), πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να το υποστηρίξει σχεδόν κάθε γυναίκα.

Loading...

#4. Layered Hair

Αν πάλι είσαι fan των μακριών μαλλιών και δεν θες να τα κόψεις, όμως επιθυμείς διακαώς μια αλλαγή - γιατί, είναι αλήθεια, ακόμα και τα πιο όμορφα μακριά μαλλιά μπορούν να γίνουν βαρετά - , έχουμε τη λύση. Μπορείς να επιλέξεις να κάνεις ένα διακριτικό φιλάρισμα ή layers, που θα χαρίσουν κίνηση και όγκο στα μαλλιά, ενώ θα δεις άμεσα μια ανανέωση σε αυτά. Ταυτόχρονα, θα απαλλαγείς από τυχόν ψαλίδα ή ταλαιπωρημένες άκρες ενώ αν συνδυάσεις και τις πλαϊνές αφέλειες που αναφέραμε παραπάνω, το αποτέλεσμα θα είναι σαγηνευτικό. Φέρε στο μυαλό σου διάσημες όπως τη Cindy Crawford και την Kate Middleton - ιδίως η τελευταία δεν αλλάζει ποτέ τα κλασικά μακριά, φιλαριστά μαλλιά της.

Loading...
Loading...

Τα nude (σχεδόν άβαφα) νύχια της JLo είναι ό,τι πιο chic είδαμε σήμερα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ