Follow us

Τα 10 μεγαλύτερα hair trends της επόμενης χρονιάς σύμφωνα με το TikTok

Κράτησε σημειώσεις.

τάσεις μαλλιά 2022 Pixel Formula

Πείτε μας ανυπόμονες, πείτε μας προπετείς, παντώς εμείς στην εκπνοή του 2021, αναρωτιόμαστε ήδη ποιες θα είναι οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά του 2022. Στο TikTok βρήκαμε την απάντηση που ψάχναμε, καθώς μέσω των hashtag views μπορέσαμε να καταλάβουμε ποια trends αυτής της χρονιάς, έχουν τόσο μεγάλη δυναμική, που θα εξακολουθήσουν να μας απασχολούν και την επόμενη χρονιά. Άλλα τα περιμέναμε (hello curtain bangs!), άλλα πάλι όχι (το Νο.6 κυρίως!). Όλα πάντως ανυπομονούμε να τα υιοθετήσουμε.

Get Ready | 10 super stylish χτενίσματα που θα βλέπεις παντού τη νέα χρονιά

Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά του 2022 σύμφωνα με το TikTok

1. Curtain Bangs

Κι εκεί που νομίζαμε ότι η τάση των curtain bangs αποτελεί παρελθόν, το TikTok ήρθε να μας διαψεύσει. Με περισσότερα από 1.000.000.000 hashtag views, οι αφέλειες-κουρτινάκια με έμνευση από τα '70s φαίνεται ότι θα εξακολουθούν να μας απασχολούν και την επόμενη χρονιά.

2. Wolf Cut

Το wolf cut, το πιο trendy φιλαριστό κόυρεμα στο TikTok με περισσότερα από 850.000.000 hashtag views, ήρθε για να μείνει... και το 2022. Το τέλειο mash-up του shag και της σύγχρονης μοϊκάνας είναι ιδανικό για κάθε γυναίκα που θέλει να ανανεώσει την εμφάνισή της με ένα edgy στιλ.

3. Μπούκλες χωρίς θερμότητα

Ένα γρήγορο scroll στο TikTok θα σε πείσει πως η πλατφόρμα είναι γεμάτη με tutorials για μπούκλες χωρίς θερμότητα. Με περισσότερα από 796.900.000 hashtag views περιττό να πούμε πως είναι σίγουρο ότι η τάση θα συνεχίσει να κυριαρχεί και του χρόνου.

Το νέο φιλαριστό κούρεμα που ξέρουμε ότι θα λατρέψεις

4. Bubble Braids

Δεν είναι για όλους εύκολο να φτιάξουν μια γαλλική πλεξούδα ή πλεξούδα ψαροκόκαλο. Για την ακρίβεια περισσότερα από 37.000.000 άτομα δεν μπορούν, όπως μαρτυρούν τα hashtag views του #bubblebraids.

5. Φιλαριστά μαλλιά αλά Farah Fawcett

@arianuan

I was tired of waiting for 70’s hair to be trendy again @hairxjosie #farahfawcett #newhair #70s

♬ im obsessed - <3

Μία από τις breakthrough τάσεις της χρονιάς ήταν φυσικά το φιλαριστό κούρεμα αλά Farah Fawcett. Με περισσότερα από 30.600.000 hashtag views μας φαίνεται αδύνατο η τάση να "πεθάνει" την επόμενη χρονιά.

6. Χωρίστρα Zig Zag

Ένα από τα μεγαλύτερα beauty debates μεταξύ millennials και Gen Z σχετικά με τη χωρίστρα στο πλάι και τη χωρίστρα στη μέση. Άκρη για το ποια είναι τελικά η πιο κολακευτική δεν βγάλαμε.

Αυτό που ξέρουμε όμως με σιγουριά είναι ότι το πιο δημοφιλές στιλ της χρονιάς είναι η ZigZag χωρίστρα με έμπνευση από τα '90s, η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 12.000.000 hashtag views.

7. Μαλλιά με έμπνευση από το 2000

Μπορεί τα '90s hair να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας φέτος, ωστόσο, όπως αποδεικνύουν τα 7.600.000 hashtag views του #y2khair, τα μαλλιά αλά 00s είναι αυτά που θα μας απασχολήσουν περισσότερο τη νέα χρονιά. Ανυπομονούμε.

Αυτές είναι -με διαφορά- οι καλύτερες κρέμες προσώπου για εφήβους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ