Follow us

Χριστίνα Κοντοβά | Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που δεν περιμέναμε

Η σχεδιάστρια έκανε μια εντελώς απροσδόκητη αλλαγή στα μαλλιά της.

MissBloom TEAM
κοντοβα @ckontova

Μια αλλαγή αποφάσισε να κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση η Χριστίνα Κοντοβά, που δεν μας έχει ομολογουμένως συνηθίσει σε συχνά make overs, προτιμώντας να μένει σταθερή σε αυτό που της ταιριάζει και την αντιπροσωπεύει.

Πιο συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια μόδας που βρίσκεται πλέον και μόνιμα στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών υιοθεσίας της μικρής Ada, αποφάσισε να αλλάξει το κούρεμά της και να δώσει λίγο περισσότερο μήκος στα μαλλιά της. Έτσι, επισκέφθηκε το Manos haute coiffure, που πολλές ακόμη γνωστές Ελληνίδες εμπιστεύονται για την κουπ τους, και έβαλε extensions.

Χωρίς να αλλάξει καθόλου την πλατινέ απόχρωσή της, επενέβη απλά στο μήκος τους που από μακρύ καρέ κατέληξε να φτάνει λίγο κάτω από το ύψος του στήθους.

Με ελαφρύ φιλάρισμα προκειμένου να είναι το αποτέλεσμα πιο φυσικό, η Χριστίνα Κοντοβά φάνηκε πολύ χαρούμενη με το τελικό look, δείχνοντάς το στους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα, μοιράστηκε και μερικά stories από τη διαδικασία, με το hashtag longhair, δηλώνοντας "είπα να κάνω μια μικρή αλλαγή και εγώ".

Χριστίνα Κοντοβά | Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που δεν περιμέναμε
κοντοβα

Χριστίνα Κοντοβά | Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που δεν περιμέναμε

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ