Follow us

Dua Lipa | To τολμηρό μανικιούρ της που έγινε viral είναι μια ωδή στον μαξιμαλισμό

Γεμάτο ζωηρά χρώματα και 3D διακοσμητικά σχέδια.

Dua Lipa Splash News / Ideal Image

Mπορεί να μιλάμε συχνά για minimal τάσεις στα nail trends για τη φετινή άνοιξη (βλ. τις αγαπημένες nude αποχρώσεις των JLo, Selena Gomez, Margot Robbie), όμως η Dua Lipa έχει προφανώς άλλη γνώμη.

Είναι ξεκάθαρο ότι η νεαρή τραγουδίστρια έχει άποψη όχι μόνο για τη μουσική, αλλά και το ντύσιμο, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της. Κι αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: ότι ορίζει η ίδια με κάποιον τρόπο τα trends, δημιουργώντας πολλές φορές τάσεις αντί να τις ακολουθεί.

Επομένως, δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση το γεγονός ότι πρόσφατα υιοθέτησε ένα εντελώς μαξιμαλιστικό ύφος για το μανικιούρ της, που δεν θυμίζει σε τίποτα τις πρόσφατες τάσεις. Όπως λοιπόν είχε κάνει πριν λίγους μήνες, καλωσορίζοντας το φθινόπωρο με ένα french mani με snake-print tips αντί για τα κλασικά λευκά, έτσι και πριν λίγες μέρες έκανε ένα άκρως artistic manicure.

Σε αυτό το πολύ ιδιότυπο nail art έχει δοθεί η ονομασία "Kawaii" Nail Trend, προερχόμενη από την Ιαπωνία αλλά και από την ομώνυμη ιαπωνική λέξη που σημαίνει "χαριτωμένο, όμορφο". Πρόκειται στην ουσία για έναν συνδυασμό ζωηρών, καλοκαιρινών χρωμάτων, σχεδίων ζωγραφισμένων στο χέρι αλλά και 3D διακοσμητικών στοιχείων.

Η φαντασία στο συγκεκριμένο nail pattern οργιάζει, καθώς οτιδήποτε φανταστείς μπορείς να το κάνεις, και μάλιστα συνδυαστικά. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πάνω σε κάποιο νύχι μπορεί να περαστεί ένα μπλε glitter χρώμα και να κολληθεί ένα μαργαριτάρι. Και κάθε νύχι μπορεί να απεικονίζει οποιοδήποτε άλλο σχέδιο ή ζωγραφιά επιθυμείς.

Δες τι εννοούμε:

Loading...

Φυσικά, δεν είναι η καταλληλότερη επιλογή για μια λάτρη του μινιμαλισμού και της απλότητας, αλλά για μια τόσο περιπετειώδη περσόνα όπως η Dua Lipa, δεν μας κάνει πολλή εντύπωση το γεγονός ότι φαίνεται να είναι ήδη το αγαπημένο της nail art.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ