Follow us

Trust us | Βρήκαμε το foundation που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αν έχεις ακμή

Διάβασε

Φουλ κάλυψη, ματ αποτέλεσμα και ανάλαφρη αίσθηση.

μέικ απ για ακμή Pixel Formula

Η εύρεση του ιδανικού foundation είναι από μόνη της πολύ δύσκολη υπόθεση. Πρόσθεσε τώρα στην εξίσωση μία ακνεϊκή επιδερμίδα με έντονη λιπαρότητα και πολλά σπυράκια και η δύσκολη αυτή υπόθεση μεταμορφώνεται σε πραγματικό challenge. Τα περισσότερα μέικ απ για ακμή, που έχεις δοκιμάσει, είτε δεν καλύπτουν όλα όσα θα ήθελες, είτε είναι εξαιρετικά "βαριά" πάνω στην επιδερμίδα; Έχουμε καλά νέα: Οι προσευχές σου εισακούστηκαν και δημιουργήθηκε ένα καλυπτικό προϊόν ακριβώς όπως το θέλεις.

Μην ψάχνεις άλλο | Αυτή είναι η καλύτερη mascara για όγκο και μήκος τώρα

Το καλύτερο μέικ απ για ακμή τώρα

Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε την πιο πρόσφατη beauty ανακάλυψή μας: το Studio Skin Full Coverage 24 Hour Foundation της Smashbox. Το πρώτο πράγμα που εκτιμήσαμε σε αυτό το υγρό μέικ απ είναι ότι προσφέρει πλήρη κάλυψη χωρίς όμως να είναι "βαρύ" στην επιδερμίδα.

Trust us | Βρήκαμε το foundation που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αν έχεις ακμή

Κρατά την επιδερμίδα σούπερ ματ, καθώς η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με άργιλο καολίνης και σκόνη από μπαμπού που απορροφούν τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα. Με άλλα λόγια είναι το ιδανικό μέικ απ για ακμή! Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, περιποιείται επίσης την επιδερμίδα χάρη στο υαλουρονικό οξύ και τη Βιταμίνη Ε, που περιέχει.

Η ενυδατική με χρώμα που μοιάζει με φίλτρο πάνω στο δέρμα

Μπορείς να απολαμβάνεις τη μέρα σου χωρίς να σκέφτεσαι διαρκώς πώς δείχνει το μακιγιάζ σου, αφού έχει 24ωρη διάρκεια, είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ιδρώτα. Amen.

Το eyeliner που κάθε newbie στο μακιγιάζ πρέπει να έχει στο νεσεσέρ του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ