Follow us

Πλαϊνές αφέλειες | Εξακολουθούν να είναι μεγάλο trend το '22 - Το επιβεβαιώνει και η Kendall Jenner

Με λίγα λόγια, γιατί οι curtain bangs συνεχίζουν να αποτελούν τη νο. 1 επιλογή των γυναικών.

kendall jenner Splash news / Ideal image

Η περίοδος της πρώτης καραντίνας ήταν αυτή που έφερε στο προσκήνιο τις curtain bangs, τις πλαϊνές αφέλειες που "αγκάλιασαν" χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο για την ευελιξία και την ευκολία τους.

Και απ' ότι φαίνεται, 2 χρόνια μετά, δεν πρόκειται να πάνε πουθενά, αφού μια από τις διασημότερες trendsetters "ενέδωσε" στη γοητεία τους. Ο λόγος για την Kendall Jenner, που πριν λίγες μέρες έκοψε κι εκείνη curtain bangs στα μακριά μαύρα μαλλιά της.

Curtain bangs: no.1 women's choice

Ο λόγος για τον οποίο οι curtain bangs δεν πρόκειται να φύγουν από τη μόδα; Κολακεύουν σχεδόν όλα τα σχήματα προσώπου, ταιριάζουν σε ό,τι τύπο μαλλιών έχεις ενώ αναδεικνύουν το βλέμμα και τονίζουν τα χείλη με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Άσε που δείχνουν τέλειες με πολλά χτενίσματα (βλ. half-ups, αλογοουρές, κυματισμοί κλπ).

Στο μεταξύ, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τις αφέλεις που έκοψαν οι Kristen Stewart και Billie Eilish, με τις φωτογραφίες τους να γίνονται viral.

Όσον αφορά το χτένισμα της Jenner, η ίδια ανέβασε δύο boomerang clips στα stories της όπου φάνηκε ξεκάθαρα η αλλαγή αλλά και οι wispy bangs της που πλαισιώναν το μέτωπό της.

Στο πρώτο ήταν άβαφη και φορούσε μόνο τα γυαλιά της ενώ στο δεύτερο είχε κάνει ένα μοβ smokey eye look και nude χείλη, έτοιμη προφανώς για βραδινή έξοδο.

To makeup hack που θα σε βοηθήσει να βρεις την ιδανική απόχρωση nude κραγιόν για το δέρμα σου

Πλαϊνές αφέλειες | Εξακολουθούν να είναι μεγάλο trend το '22  - Το επιβεβαιώνει και η Kendall Jenner
kendall jenner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ