Follow us

Νίκη Λυμπεράκη | Η τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Υιοθέτησε ένα από τα πιο επίκαιρα κουρέματα της σεζόν που άλλαξε όλο το στιλ της.

Νίκη Λυμπεράκη | Οι δηλώσεις της για την περιπέτεια με τον κορονοϊό και τον 15 μηνών γιο της NDP

Τεράστια η αλλαγή που έκανε η Νίκη Λυμπεράκη στα μακριά μαλλιά της, αφού τα έκοψε σε ένα αρκετά κοντό καρέ.

Η δημοσιογράφος ανήκει σε μια μεγάλη μερίδα γυναικών που, όπως φαίνεται, ενδίδουν στη γοητεία του πιο-επίκαιρου-από-ποτέ bob cut.

Σε αυτό το σημείο να σου θυμίσουμε ότι η 40χρονη είχε πολύ χαρακτηριστικό κούρεμα στα μαλλιά της, με το μήκος τους να ξεπερνά κατά πολύ τους ώμους της. Το ιδιαίτερο φιλάρισμα και τα layers δε, έδιναν στο χτένισμα μια ξεχωριστή κίνηση και όγκο.

Η Μαίρη Συνατσάκη με το απόλυτο κούρεμα της σεζόν | Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της

Ο Πάνος Καλλίτσης, ο υπεύθυνος hairstylist για αυτή την ανανεωτική αλλαγή, χαρακτήρισε την κουπ "φρέσκια" και "μοντέρνα", ενώ φρόντισε να ισιώσει τα μαλλιά χτενίζοντας τις άκρες προς τα μέσα, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα 90s vibe στο όλο look, χωρίς ωστόσο να αφαιρεί πόντους κομψότητας. Η χωρίστρα στο πλάι και η διακριτική φράντζα έδιναν το μοντέρνο twist στο χτένισμα, ενώ και μόνο το γεγονός ότι μιλάμε για κοντό καρέ χάρισε στο κούρεμα μια μίνιμαλ, φρέσκια νότα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι περισσότερες εγχώριες αλλά και διεθνείς celebrities υιοθετούν κάθε είδους καρέ (μακρύ, πολύ κοντό, μέχρι το πηγούνι) αφού αναβαθμίζει άμεσα το όλο στιλ και αναδεικνύει τα περισσότερα σχήματα προσώπου.

Δες την αλλαγή:

Loading...
Loading...

Θυμήσου το πριν:

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ