Follow us

4 προτάσεις μακιγιάζ για να ξεκινάς δυναμικά κάθε ημέρα σου στο γραφείο

Και όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις τα πιο φρέσκα looks.

Elsa Hosk Splash News / Ideal Image

Όσο λίγο χρόνο κι αν έχεις το πρωί για να ετοιμαστείς, με τις σωστές κινήσεις και τα κατάλληλα προϊόντα μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο εύκολα και γρήγορα μακιγιάζ γραφείου που θα σε κάνουν να δείχνεις όσο φρέσκια και ξεκούραστη θες.

Αυτό είναι άλλωστε ένα από τα πολλά καλά της επιστροφής μας στην καθημερινότητα από το καθεστώς της τηλεργασίας: Ότι μας δίνεται η δυνατότητα να προσέξουμε τον εαυτό μας λίγο περισσότερο κάθε πρωί, να χρησιμοποιήσουμε (επιτέλους) τα καλλυντικά που μέχρι πρότινος "κάθονταν" στο συρτάρι μας, και να νιώσουμε όμορφες ακόμα και με ελάχιστο μακιγιάζ.

Κι επειδή ο χώρος του γραφείου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το επάγγελμα και οι απαιτήσεις να είναι διαφορετικές, συγκεντρώσαμε για εσένα 4 διαφορετικά makeup looks, τα οποία όμως κινούνται σε nude και παστέλ αποχρώσεις, τονίζοντας τα φυσικά μας χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές. Αυτή είναι άλλωστε και μια από τις μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ της φετινής άνοιξης.

4 προτάσεις για μακιγιάζ γραφείου που θα σε ανανεώσουν:

No makeup - makeup look

Εάν δεν είσαι fan του (έντονου) μακιγιάζ, αλλά θες να δείχνεις περιποιημένη, μπορείς απλά να εφαρμόσεις ένα λεπτόρρευστο foundation, λίγη μάσκαρα και ένα nude κραγιόν.

The Look:

Loading...

Πώς να το πετύχεις:

Δώσε προσοχή στο foundation που θα επιλέξεις, καθώς πρέπει να είναι λεπτόρρευστο και να γίνεται ένα με το δέρμα σου για να μην ξεχωρίζει και δημιουργείται το εφέ μάσκας στο πρόσωπο. Αγαπημένη μας επιλογή είναι το Invisible Foundation της Radiant Professional που είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και χαρίζει ενυδάτωση, απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα, κάνοντας τη να φαίνεται πιο νεανική, ενώ παράλληλα καλύπτει ομοιόμορφα τις ατέλειες. Ταυτόχρονα, έχει και SPF20 για την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο.

4 προτάσεις μακιγιάζ για να ξεκινάς δυναμικά κάθε ημέρα σου στο γραφείο

Your eyes only

Η μάσκα δεν μας έχει αποχαιρετίσει ακόμα, γεγονός που κάνει απαραίτητη τη χρήση της ακόμα και μέσα στο γραφείο. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι η έμφαση δίνεται αναγκαστικά στο βλέμμα, αφού είναι και αυτό που προσέχουν οι περισσότεροι συνάδελφοί μας στα meetings. Προτίμησε διακριτικά χρώματα στα βλέφαρα, όπως παστέλ ροζ, nude και ανοιχτά καφέ, ενώ μπορείς να τονίσεις τις βλεφαρίδες σου με δύο στρώσεις μάσκαρα, ή ακόμα και με διακριτικές false lashes.

The Look:

Loading...

Πώς να το πετύχεις:

Αν επιλέξεις τη λύση των ψεύτικων βλεφαρίδων, προτείνουμε να επιλέξεις βλεφαρίδες που χαρίζουν ένα natural εφέ και φαίνονται σαν να είναι δικές σου. Ιδανικές γι' αυτόν τον σκοπό, και ειδικά για τις πρωινές ώρες, είναι οι My False Lashes (01) της Radiant Professional, που φαίνονται πραγματικά σαν αληθινές. Μόνο και μόνο με αυτές, μπορείς να πετύχεις ένα θεαματικό look στα μάτια, ακόμα και χωρίς σκιά. Αν παρ' όλα αυτά θες μια διακριτική λάμψη στα βλέφαρα, πρέπει να δοκιμάσεις το Luminous Tinted Eyelid Base της Radiant Professional, τη βάση για τα μάτια που χρησιμεύει πολύ στο να μένει σταθερό και αναλλοίωτο το μακιγιάζ των ματιών σου. Ταυτόχρονα, χάρη στο μείγμα 7 φυσικών ελαίων που περιέχει, η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη και διακριτικά τονισμένη - εξ ου και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο του.

radiant
radiant

Blush Trend

Το ρουζ είναι φίλος μας. Ακόμα και τις φορές που δεν έχεις καθόλου χρόνο να βαφτείς, το ρουζ είναι αυτό που θα σε "σώσει". Βάλε λίγο χρώμα στα ζυγωματικά και αμέσως θα ζωντανέψει το πρόσωπό σου.

The Look:

Loading...

Πώς να το πετύχεις:

Με τις πολυχρηστικές παλέτες της Radiant έχεις συγκεντρωμένα σε ένα προϊόν όλα όσα θα χρειαστείς για μια ροδαλή όψη υγείας στο πρόσωπο: blush, bronzers και highlighter. Δοκίμασε τη Special edition Face Palette της Radiant Professional με setting powder, bronzer, ματ ρουζ και all over σε 4 αποχρώσεις και θα μας θυμηθείς! Αν πάλι θες να τονίσεις λίγο και τα μάτια σου για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, η Special Edition Total Look Smokey Collection της Radiant Professional, με 5 σκιές από φυσικά χρώματα έως το απόλυτο μαύρο, 1 highlighter και 2 σκιές είναι για σένα.

radiant
radiant

Lovable lips

Μπορεί να φοράμε μάσκες, όμως υπάρχουν και οι λάτρεις των κραγιόν ανάμεσά μας. Προτείνουμε ωστόσο να προτιμάς πιο nude και απαλές ροζ αποχρώσεις για το γραφείο κυρίως για να μην μουτζουρώνεσαι με τη μάσκα.

The Look:

Loading...

Πώς να το πετύχεις:

Εφοδιάσου με ένα μολύβι και το αντίστοιχης απόχρωσης κραγιόν ή υγρό lipstick για να γεμίσεις με χρώμα τα χείλη σου. Προτείνουμε το Matt Lasting Lip Color της Radiant Professional (no. 82), με ενυδατική, μαλακτική και επουλωτική δράση χάρη στην πλούσια κρεμώδη υφή και σύνθεσή του, μαζί με το Softline Waterproof Lip Pencil της ίδιας εταιρείας.

radiant

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ