Follow us

H Dyson γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα ξεχωριστό VIP hair pampering

Καλεσμένες βρέθηκαν όλες οι διάσημες influencers και beauty experts που απέκτησαν, όπως ήταν φυσικό, υπέροχα χτενίσματα.

dyson

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσφέρεται για self-pampering, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, είτε θες να γιορτάσεις είτε προτιμάς να περάσεις την ημέρα στο σπίτι σου με καλή παρέα και ένα ποτήρι κρασί. Κι αν δεν είναι αυτή η γιορτή η καλύτερη ευκαιρία για να επισκεφτείς το κομμωτήριο, τότε ποια είναι;

Έτσι, την περασμένη Δευτέρα 14/02, η Dyson διοργάνωσε ένα ξεχωριστό intimate VIP pampering στο κομμωτήριο Vassilis Diamantopoulos Salon, για να προσφέρει την απόλυτη περιποίηση μαλλιών, δημιουργώντας τέλεια χτενίσματα στις influencers και beauty experts που παρευρεθήκαν.

H Dyson γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα ξεχωριστό VIP hair pampering

Οι Ιωάννα Σαρρή, Σουζάνα Κεγγίτση, Ανίτα Brand, Βασιλική Καρανζογιάννη και Λία Μπαρόλα ήταν ανάμεσα στις εκλεκτές καλεσμένες που επισκέφτηκαν το κομμωτήριο του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Κηφισιά και βιώσαν την απόλυτη εμπειρία pampering με τους hairstyle experts να δημιουργούν ανάλαφρα χτενίσματα ειδικά σχεδιασμένα για την ήμερα, με τις πρωτοποριακές συσκευές της DYSON Supersonic Flyaway Attachment, Airwrap και Corrale.

dyson

dyson

dyson

dyson

Έτσι, girly μπούκλες και χαλαροί κυματισμοί δημιουργήθηκαν με τα παραπάνω styling tools που ξέρουν πώς να σέβονται την τρίχα, χωρίς να την ταλαιπωρούν.

dyson

Σχετικά με το DYSON Airwrap

Το εντυπωσιακό multisyler σχεδιάστηκε ειδικά για το φορμάρισμα των μαλλιών όσο είναι ακόμα νωπά χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα, πιστό στη φιλοσοφία Dyson που σέβεται την τρίχα. Το Airwrap αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda για να φορμάρει τα μαλλιά, ένα αεροδυναμικό φαινόμενο που έλκει, κατευθύνει και τυλίγει τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο χωρίς να απαιτούνται πιάστρες, γάντια ή άβολες κινήσεις τυλίγματος για μπούκλες, χαρίζοντας μπούκλες και κυματισμούς με όγκο.

Σχετικά με το DYSON Corrale Straightener

Η συσκευή αποτελεί την πρώτη στο είδος της με εύκαμπτες πλάκες οι οποίες παραδίδουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με λιγότερη ζημιά στα μαλλιά.

Το ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρων ρυθμίζει τη θερμοκρασία στις πλάκες 100 φορές το δευτερόλεπτο και την απελευθερώνει ισάξια, αγκαλιάζοντας τα μαλλιά και δημιουργώντας ίσια, λαμπερά αποτελέσματα με λιγότερη εξάρτηση από τη θερμότητα. Κατά αυτόν τον τρόπο, η συσκευή μειώνει κατά 50% το σπάσιμο της τρίχας και αντιμετωπίζει το φριζάρισμα.

Σχετικά με το DYSON Supersonic Flyaway Attachment

Το μικρό αλλά ισχυρό ψηφιακό μοτέρ V9 της Dyson είναι κατά μέσο όρο έξι φορές πιο γρήγορο από το μοτέρ άλλων σεσουάρ. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Air Multiplier, παράγει μια υψηλής πίεσης και υψηλής ταχύτητας ροή ελεγχόμενου αέρα για γρήγορο στέγνωμα και styling ακριβείας. Σε αντίθεση με άλλα, το Dyson Supersonic μετρά τη θερμοκρασία του αέρα πάνω από 40 φορές και ρυθμίζει τη θερμότητα, αποτρέποντας τη φθορά και βοηθώντας στην προστασία της λάμψης των μαλλιών, αφού θα αντανακλούν περισσότερο φως σε μία μόνο κατεύθυνση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ