Follow us

Δέσποινα Βανδή | Έβαψε τα νύχια της στο πιο in χρώμα της σεζόν και έχει γίνει ήδη το αγαπημένο της

Θέλουμε να το αντιγράψουμε asap - και ξέρουμε ακριβώς το βερνίκι που χρησιμοποίησε.

Δέσποινα Βανδή NPD

Άλλη μια διάσημη που "ενέδωσε" στη γοητεία του χρώματος της χρονιάς, που δεν είναι άλλο από το Veri Peri, σύμφωνα με το Pantone Institute. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή, η οποία επέλεξε το φωτεινό μoβ για το μανικιούρ της, και απ' ότι φαίνεται έχει γίνει ήδη το αγαπημένο της.

Αναφερόμαστε σε εκείνη την απόχρωση που προκύπτει από μια μείξη δυναμικού μπλε με ζωηρό βιολετί και κόκκινους υποτόνους καταλήγοντας σε ένα πολύ ιδιαίτερο (σκούρο) λιλά. Οι beauty addicts ανά τον κόσμο την έχουν ήδη εντάξει στο μακιγιάζ τους, αφού πολύ συχνά θα δεις να κυριαρχεί σε πρωτότυπα eye makeup looks αλλά και στα ανοιξιάτικα μανικιούρ τους.

Οι 5 Ελληνίδες influencers που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram για άπλετο #hairinspo

Όπως ακριβώς και η 52χρονη τραγουδίστρια, που δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία με το άψογο μανικιούρ της. Τα μακριά, αμυγδαλωτά νύχια της ήταν βαμμένα σε αυτό το χρώμα που αναδείκνυε ακόμα περισσότερο τα άκρα της ενώ τα έκανε να ξεχωρίζουν από μακριά.

Loading...
Loading...

Όσο για το ποιο ακριβώς είναι το βερνίκι, πρόκειται για το No.307 από Laloo Cosmetics, την ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει βερνίκια ύψιστης ποιότητας αποκλειστικά στη χώρα μας, ενώ είναι best value for money αφού η τιμή τους δεν ξεπερνά τα 6 ευρώ. Θα το βρεις εδώ.

Δέσποινα Βανδή | Έβαψε τα νύχια της στο πιο in χρώμα της σεζόν και έχει γίνει ήδη το αγαπημένο της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ