Follow us

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Το αγαπημένο της άρωμα είναι το πιο κομψό όλων

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Η Γη της Ελιάς" μάς αποκάλυψε ποιο είναι το άρωμα που φορά κάθε μέρα εδώ και χρόνια.

Αντιγόνη Κουλουκάκου Γιώργος Μαυρόπουλος

Λάτρης της φυσικής διαχρονικής ομορφιάς, η οποία, όπως έχει πει η ίδια, είναι η δύναμη και η αυτοπεποίθησή της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου δεν θα μπορούσε παρά να φορά ένα ντελικάτο άρωμα, που υμνείται διαρκώς για τη διαχρονική κομψότητά του: Το πιο iconic άρωμα του οίκου Chanel.

Κάτια Ζυγούλη | Το αγαπημένο της άρωμα είναι κομψό και ταυτόχρονα εξαιρετικά αισθησιακό

Το αγαπημένο άρωμα της Αντιγόνης Κουλουκάκου

"Το άρωμα μου είναι το Chanel Νo5", μάς αποκαλύπτει η πρωταγωνίστρια της σειράς "Η Γη της Ελιάς". Ο συνδυασμός από νότες γιασεμιού, τριαντάφυλλου, υλάνγκ-υλάνγκ, πατσουλί, κρίνου, ίριδας, βέτιβερ, σανταλόξυλου, βανίλιας και κεχριμπαριού, το έχει κάνει ένα από τα πλέον διαχρονικά γυναικεία αρώματα με δεκάδες celebrities να "υποκλίνονται" στην απαράμιλλη κομψότητά του από τη δημιουργία του το 1921 μέχρι σήμερα.

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Το αγαπημένο της άρωμα είναι το πιο κομψό όλων

Το ντελικάτο άρωμά του δεν είναι όμως ο μόνος λόγος που το κάνει τον star της perfume wardrobe της Αντιγόνης. "Καταρχάς μου αρέσει το μπουκάλι", λέει. "Ταιριάζει επίσης στο δέρμα μου και διαρκεί όλη μέρα", προσθέτει.

Για εκείνη το Chanel No.5 είναι πολλά παραπάνω από ένα άρωμα. Είναι ένας τρόπος ζωής: "Εδώ και χρόνια έχω επιλέξει - στο μέτρο που μπορώ - να ντύνομαι από οίκους και να χρησιμοποιώ από τα αξεσουάρ τους μέχρι τα προϊόντα μακιγιάζ τους καθώς και αρώματα που να μου ταιριάζουν και στη φιλοσοφία και στο τρόπο ζωής μου", εξηγεί.

Τζένη Μπαλατσινού | Το κομψό ανατολίτικο άρωμα που φοράει κάθε μέρα

Loading...

νας ακόμα λόγος που αγαπώ το συγκεκριμένο άρωμα είναι το γεγονός ότι είναι εμπνευσμένο από τη γυναίκα/μούσα. Η Coco Chanel πάντα θαύμαζε την ανεξαρτησία και το δυναμισμό μιας γυναίκας σε συνδυασμό με τον αισθησιασμό της", λέει.

Είναι αλήθεια ότι το 1921 η Coco Chanel αντί να δημιουργήσει ένα κοινότυπο άρωμα, επέλεξε να "κλείσει" την αίσθηση της μοντέρνας γυναίκας της εποχής σε ένα μπουκάλι. "Μια γυναίκα θα πρέπει να μυρίζει σαν μια γυναίκα, όχι σαν ένα λουλούδι", είχε πει χαρακτηριστικά.

Ελένη Μενεγάκη | Τα 7 αντιγηραντικά μυστικά της που την κάνουν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ