Follow us

Οι 5 καλύτερες κρέμες για σημάδια ακμής που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Αντίο ενοχλητικά καφέ και κόκκινα σημάδια.

κρέμα για σημάδια ακμής Istock Photo

Τα σπυράκια έφυγαν: Αλληλούια! Τι γίνεται όμως τώρα με τις αντιαισθητικές ουλές που αφήνουν σαν πικρό αναμνηστικό στην επιδερμίδα, οι οποίες μάλιστα συχνά είναι ακόμα δυσκολότερο να εξαλειφθούν; To πρώτο πράγμα, που πρέπει να κάνεις, πριν προχωρήσεις σε πιο δραστικά βήματα, όπως το derma roller και τα lazers, είναι να εντάξεις στη ρουτίνα σου μία κρέμα για σημάδια ακμής. Spoiler alert: Οι καλύτερες -και συχνά οι πιο οικονομικές- κρέμες για σημάδια ακμής βρίσκονται λίγα μέτρα μακριά- στο φαρμακείο της γειτονιάς σου.

5 τρόποι να ξεφορτωθείς -επιτέλους- τα σημάδια από τα σπυράκια

Αναζήτησε συνθέσεις με σαλικυλικό οξύ, νιασιναμίδη και βιταμίνη C που βοηθούν με τη μείωση των σημαδιών ακμής και φυσικά με λεπτόρρευστη υφή, έτσι ώστε να ενυδατώσουν σε βάθος την επιδερμίδα σου χωρίς να την επιβαρύνουν. Ακολουθούν οι 7 αγαπημένες μας κρέμες για σημάδια ακμής από το φαρμακείο αυτήν την στιγμή:

Οι 7 καλύτερες κρέμες για σπυράκια, που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Editor's Choice | Οι καλύτερες κρέμες για σημάδια ακμής στο φαρμακείο

Vinoperfect Dark Spot Correcting Moisturizer, Caudalie (στα φαρμακεία)

Vinoperfect Dark Spot Correcting Moisturizer, Caudalie (στα φαρμακεία)

Πλούσια σε νιασιναμίδη και σε βινιφερίνη, ένα πατενταρισμένο συστατικό της Caudalie που προέρχεται από τον χυμό του αμπελιού, η Vinoperfect Dark Spot Correcting Moisturizer προσφέρει εξαιρετική δράση κατά των κηλίδων -62 φορές πιο αποτελεσματική από τα προϊόντα με βιταμίνη C-. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, συνδύασέ την με τον ορό και την κρέμα νυκτός της ίδιας σειράς.

Keracnyl PP, Ducray (στα φαρμακεία)

Keracnyl PP, Ducray (στα φαρμακεία)

Η Keracnyl PP χάρη στη σύστασή της, βοηθά να μειωθούν τα φλεγμονώδη σπυράκια, βελτιώνει την ανοχή στις τοπικές φαρμακευτικές αγωγές, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τα υπολειπόμενα σημάδια από προηγούμενα σπυράκια.

Sébologie Gel Sébo-Régulateur Matifiant, Lierac (στα φαρμακεία)

Sébologie Gel Sébo-Régulateur Matifiant, Lierac (στα φαρμακεία)

Αυτό το gel εμπνευσμένο από την αισθητική τεχνική του εξυγιαντικού resurfacing είναι εμπλουτισμένο με σαλικυλικό οξύ, στυπτικό γλυκονικό ψευδάργυρο και σμηγματορυθμιστικό retinol-like bakuchiol κι έτσι μειώνει τη γυαλάδα της επιδερμίδας, τους διευρυμένους πόρους, τα σπυράκια και τα σημάδια ακμής. 

 

Effaclar Duo + Unifiant, La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Effaclar Duo + Unifiant, La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Αν ψάχνεις μια κρέμα με χρώμα, δοκίμασε την Effaclar Duo + Unifiant της La Roche-Posay. Χαρίζει ομοιόμορφο τόνο -χωρίς αποτέλεσμα μάσκας-, ενώ παράλληλα μειώνει ορατά τις ατέλειες και τα καφέ και κόκκινα σημάδια της ακμής.  

Cleanance Women Smoothing Night Cream, Avène (στα φαρμακεία)

Cleanance Women Smoothing Night Cream, Avène (στα φαρμακεία)

Η Cleanance Women Smoothing Night Ceam βοηθά στη μείωση των ατελειών, των κηλίδων και των υπολειπόμενων σημαδιών ακμής και συμβάλλει στη λείανση της υφής του δέρματος, χάρη σε ένα μοναδικό συνδυασμό πολύτιμων δραστικών συστατικών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ