Follow us

Oscars | Τα διαχρονικά χτενίσματα της τελευταίας 20ετίας που άνετα μπορείς να αντιγράψεις και σήμερα

Ποιες stars έμειναν στην ιστορία χάρη στα χτενίσματα που επέλεξαν για τη μεγάλη βραδιά;

oscars 2021 Splash News

Λίγα εικοσιτετράωρα έμειναν για τη μεγάλη βραδιά των Oscars 2024 που θα πραγματοποιηθεί απόψε κι εμείς μετράμε αντίστροφα για τη λαμπερή τελετή.

Η 96η Τελετή Απονομής των βραβείων Όσκαρ και κορυφαία γιορτή του κινηματογράφου αναμένεται να έχει τη διαχρονική λάμψη που έχουμε συνηθίσει όλα τα χρόνια του θεσμού.

Ενόψει της λαμπερής αυτής βραδιάς, κάνουμε μια αναδρομή στα πιο όμορφα χτενίσματα της τελευταίας 20ετίας που έχουν μείνει στην ιστορία για τη διαχρονικότητά τους - μιας και άνετα θα μπορούσαμε να τα αντιγράψουμε ακόμα και εν έτει 2024. Έτσι, sleek χτενίσματα, 90s blow-dry hairstyles, low buns και χαλαρά messy waves είναι μερικά μόνο από τα χτενίσματα για τα οποία μιλάμε συχνά ακόμα και σήμερα. Ταυτόχρονα, θα διαπιστώσεις το πόσο ίδιες και απαράλλαχτες έχουν μείνει οι περισσότερες αγαπημένες μας stars, σαν να μην έχει περάσει μέρα από πάνω τους.

Oscars | Οι θρυλικές στιγμές που έμειναν στην ιστορία των βραβείων

Αλήθεια, δεν είσαι περίεργη να δεις πώς έδειχνε η Charlize Theron πριν 20 χρόνια; Συνέχισε να διαβάζεις.

Cate Blanchett, 2000

Μπορεί ο χαμηλός κότσος της ηθοποιού να είναι αρκετά κλασικός, όμως το γεγονός ότι τον "στόλισε" με ένα ιδιαίτερο χρυσό κόσμημα, όπως όριζε η μόδα της εποχής, αναβάθμισε αμέσως το look. Σήμερα δεν θα χρησιμοποιούσαμε κάποιο αντίστοιχο κόσμημα, όμως πρόσφατα είδαμε την τάση του κλάμερ στο red carpet (και μάλιστα σε ανάλογο κότσο), αξεσουάρ που από cult τείνει να γίνει glamorous (και must).

Loading...
Loading...

Jennifen Aniston, 2000

Oλόισια και και με έντονες, κοντύτερες μύτες στο μπροστινό μέρος, το κούρεμα / χτένισμα της Jennifer Aniston συνδυασμένο με τη συγκεκριμένη μαύρη μάξι τουαλέτα θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας.

Loading...

Charlize Theron, 2000

Κοντό pixie με μπούκλες στην φράντζα, θυμίζει κατά κάποιον τρόπο το κούρεμα της Lady Di που έχει έρθει στο προσκήνιο τα τελευταία δύο χρόνια χάρη και στη δημοφιλή σειρά The Crown.

Loading...

Halle Berry, 2002

Τι να πει κανείς για το a la garçonne pixie της Halle Berry που απ᾽ότι φαίνεται το έκανε μεγάλο trend πίσω στο 2002; Φυσικά, 20 χρόνια μετά εξακολουθεί να είναι η νο.1 επιλογή μεγάλης μερίδας γυναικών παγκοσμίως.

Loading...

Natalie Portman, 2005

Τα τότε πολύ κοντά μαλλιά της ηθοποιού ήταν μαζεμένα σε ψηλό κότσο, με την αστραφτερή hairband με στρας να κλέβει την παράσταση. Περιττό να αναφέρουμε ότι οι κάθε είδους στέκες έχουν επιστρέψει δριμύτερες τις τελευταίες σεζόν.

Loading...

Gisele, 2005

Μακριά, messy φιλαριστά, με sunkissed ανταύγειες και ελαφρύ φιλάρισμα ήταν ένα σχεδόν ανατρεπτικό χτένισμα για μια οσκαρική βραδιά που τα περισσότερα χτενίσματα ήταν super polished. Βέβαια, αυτή είναι και η τάση σήμερα: Τα όλο και πιο ανάλαφρα, μη στημένα και low-maintenance χτενίσματα.

Loading...

Salma Hayek, 2006

Το sexy blow-dry των 80s-90s ήταν επίκαιρο και το 2006, αποδεικνύοντας ότι η μόδα κάνει κύκλους και στα μαλλιά.

Loading...

Jennifer Lopez, 2007

Bob curly cut για τη Λατίνα σταρ, που επέλεξε να κάνει κοντό καρέ σε μια από τις λίγες εμφανίσεις της που δεν προτίμησε τα signature μακριά μαλλιά της ή τον περίτεχνο κότσο της.

Sarah Jessica Parker, 2009

Καστανές μπούκλες για την πρωταγωνίστρια του Sex and the City, που την έκαναν να δείχνει τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη.

Loading...

Amy Adams, 2009

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό με ginger χρώμα στα μαλλιά, μια απόχρωση που σχεδόν 12 χρόνια αργότερα έμελλε να γίνει μία από τις top προτιμήσεις των γυναικών σε βαφές ever.

Loading...

Angelina Jolie, 2009

Sexy half-up με όγκο στην κορυφή και χαλαρές μπούκλες.

Scarlett Johansson, 2011

Wavy lob, ένα κούρεμα - χτένισμα που είναι ό, τι πιο σύγχρονο μπορείς να δεις σε μαλλιά - και φυσικά, σούπερ περιζήτητο σήμερα.

Loading...

Penelope Cruz, 2011

Ένας κλασικός κότσος για την Ισπανίδα ηθοποιό με blunt αφέλειες που είναι αρκετά επίκαιρες.

Loading...

Jennifer Lawrence, 2011

Curtain bangs και χαλαροί κυματισμοί είναι ό, τι πιο hot-right-now.

Loading...

Emma Watson, 2014

Messy half-up με όγκο που πολύ μας αρέσει και για τις δικές μας βραδινές εξόδους.

Loading...

Emma Stone, 2017

Και Hollywood waves (ή vang) και ginger χρώμα στα μαλλιά και 20s inspired τουαλέτα, το look της ήταν σίγουρα βγαλμένο από ταινία - με τη vang να είναι ακόμα και μέχρι σήμερα το πιο δημοφιλές "επίσημο" χτένισμα.

Loading...

Margot Robbie, 2020

Χωρίστρα στο πλάι και ανάλαφροι κυματισμοί για τη Margot Robbie, ένα χτένισμα που θέλουμε να κάνουμε συνέχεια, ακόμα και στην καθημερινότητά μας.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ