Follow us

Το cult favourite primer που οι makeup artists αγοράζουν ξανά και ξανά

Το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου είτε αγαπάς το φυσικό, είτε το πιο έντονο μακιγιάζ.

Beauty Istock Photo

Το primer είναι ένα από εκείνα τα προϊόντα, που λίγες γυναίκες έχουν στο νεσεσέρ τους, καθώς οι περισσότερες δεν γνωρίζουν πώς να επιλέξουν το κατάλληλο για την επιδερμίδα τους ή πώς να το χρησιμοποιήσουν. Την ίδια στιγμή είναι το προϊόν, που δεν λείπει ποτέ από το kit των makeup artists.

Το concealer που δεν "κάθεται" στις λεπτές γραμμές κοστίζει λιγότερο από 15€

Το αγαπημένο primer των makeup artists

Το Photo Finish Foundation Primer της Smashbox είναι το πρώτο cruelty free primer, το οποίο εδώ και χρόνια διατηρεί σταθερά τη θέση του στα kits των makeup artists.

Το cult favourite primer που οι makeup artists αγοράζουν ξανά και ξανά

Είναι διάφανο, έχει υπέροχη υφή, είναι oil free και είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες Α και Ε. Προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις, "γεμίζει" τις λεπτές γραμμές και μειώνει την εμφάνιση των πόρων, χαρίζοντας ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Επιπλέον, βοηθά το μακιγιάζ να δείχνει πιο όμορφο και να έχει μεγάλη διάρκεια.

Το foundation με υαλουρονικό οξύ που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

How To

Εφάρμοσέ το σε καθαρή, ενυδατωμένη επιδερμίδα κι άφησέ το για 15 δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου. Εναλλακτικά, μπορείς να το φορέσεις μόνο του για να χαρίσεις μια πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα σου, αλλά και κατά τη διάρκεια της μέρας για να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου, σύμφωνα με τους makeup artists της Smashbox.

The Perfect Selfie | Τα tips που μόνο ένας φωτογράφος γνωρίζει για #instaworthy φωτογραφίες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ