Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια αμφιλεγόμενη αλλαγή στα μαλλιά της | Το χρώμα που δεν περίμενε ποτέ κανείς

Θα γίνει το #bananablonde η επόμενη τάση στα χρώματα μαλλιών;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Μπορεί να είναι ορκισμένη μελαχρινή, όμως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αποδείξει πολλές φορές τη λατρεία της για τις τολμηρές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών της. Κι αυτό γιατί λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, τόσο ως μοντέλο αλλά και ως παρουσιάστρια, έχει δοκιμάσει ουκ ολίγες φορές εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους hairstyles. Δεν θα ξεχάσουμε άλλωστε την εμφάνισή της με ξανθιά περούκα πίσω στο 2019, όταν τραγούδησε on stage με τον FY στη σκηνή του Madwalk - τη μεγάλη βραδιά μόδας και μουσικής της οποίας ήταν η κεντρική παρουσιάστρια.

Πώς να αποκτήσεις πανεύκολα το bouncy blow-dry look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Μια blonde moment εμφάνιση ξαναζούμε και φέτος, αφού απ' ότι φαίνεται το γοητευτικό μοντέλο αποφάσισε να επιστρέψει στο ξανθό χρώμα. Χωρίς να μπορούμε να διακρίνουμε με σιγουριά αν πρόκειται και πάλι για περούκα (μιας και η παρουσιάστρια συνηθίζει να κάνει τις εν λόγω αλλαγές με τη βοήθεια περούκας χάριν προσωρινότητας), η φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγα λεπτά στο Instagram τη δείχνει ξαπλωμένη σε μια εξωτική παραλία με banana blonde, μακριά μαλλιά. Μια εντελώς απροσδόκητη αλλαγή για τα μαλλιά της, σωστά;

Δες την απρόσμενη αλλαγή στο χρώμα της:

Loading...

Προφανώς πρόκειται για μια tb φωτογραφία από το πολυήμερο ταξίδι της στις ΗΠΑ πριν περίπου ένα μήνα, πράγμα που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το πιθανότερο είναι να πρόκειται για κάποιο IG φίλτρο - και ούτε καν για περούκα. Μάλλον το μοντέλο πειραματίζεται... online για να δει αν θα της ταίριαζε το χρώμα της μπανάνας στα μαλλιά και αν θα έδειχνε καλύτερη με ένα τόσο φωτεινό χρώμα.

Κι ενώ οι περισσότερες αποχρώσεις ξανθού είναι μεγάλη τάση τελευταία (με το honey blonde, το golden blonde ή το caramel blonde να είναι οι επικρατέστερες και πιο δημοφιλείς αποχρώσεις για την άνοιξη) οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι λατρεύουμε το φυσικό καστανό στην Ηλιάνα, που αναδεικνύει πολύ περισσότερο τα σκούρα χαρακτηριστικά της.

Ελένη Βουλγαράκη | Η mascara για μακριές βλεφαρίδες που δεν αποχωρίζεται ποτέ ξεπουλάει κάθε δευτερόλεπτο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ