Follow us

Ευγενία Σαμαρά | Τα 3 δροσερά αρώματα που φορά εδώ και χρόνια

"Το ελληνικό καλοκαίρι σε μπουκάλι" χαρακτήρισε μία από τις αγαπημένες της επιλογές.

Ευγενία Σαμαρά NDP

Φυσικά όμορφη, κομψή και πάντα με ένα πλατύ χαμόγελο, η Ευγενία Σαμαρά δεν θα μπορούσε παρά να αφήνει ένα φρέσκο και δροσερό αρωματικό αποτύπωμα. Όπως μας είπε η πρωταγωνίστρια της σειράς "Σασμός", της αρέσει να αλλάζει συχνά αρώματα, ωστόσο υπάρχουν τρία από τη συλλογή της που ξεχωρίζουν στα μάτια της τα τελευταία χρόνια.

Ελένη Βουλγαράκη | Τα αισθησιακά αρώματα που φορά εδώ και χρόνια

Τα αγαπημένα αρώματα της Ευγενίας Σαμαρά

Ένα από τα all time favourite αρώματά της είναι το Coco Mademoiselle Eau de Parfum Spray του οίκου Chanel. "Είναι ίσως το πιο γυναικείο, κλασικό και ταυτόχρονα κομψό άρωμα που έχω βάλει ποτέ", εξηγεί. Ο φινετσάτος χαρακτήρας του οφείλεται φυσικά στις νότες από μανταρίνι, πορτοκάλι, περγαμόντο, τριαντάφυλλο Τουρκίας, γιασεμί, πατσουλί, μόσχο και βανίλια, που το κάνουν κιτρώδες και ταυτόχρονα γλυκό.

Ευγενία Σαμαρά | Τα 3 δροσερά αρώματα που φορά εδώ και χρόνια

Ένα ακόμα άρωμα που φορά πολύ τα τελευταία χρόνια είναι το limited edition Ilio Eau de Toilette του οίκου Diptyque (atticadps.gr). Με βασικό πρωταγωνιστή το φραγκόσυκο, το εμβληματικό φρούτο της Μεσογείου, απ' όπου είναι εμπνευσμένο, και σε "δεύτερους ρόλους" το περγαμόντο, την ίριδα και το γιασεμί, το Ilio είναι ένα από τα πιο "φωτεινά" αρώματα του οίκου. "Είναι το μοναδικό άρωμα, που έχει κλείσει σε ένα μπουκάλι ολόκληρο το ελληνικό καλοκαίρι", λέει η Ευγενία.

Νάντια Μπουλέ | Το κλασικό άρωμα που δεν αλλάζει με τίποτα

Ευγενία Σαμαρά άρωμα

Η τρίτη αγαπημένη της αρωματική επιλογή από την perfume wardrobe της είναι η English Pear & Freesia Cologne του οίκου Jo Malone. "Το αγαπώ γιατί είναι φρέσκο και νεανικό. Θυμίζει πραγματικά μια άλλη εποχή", εξηγεί. Ο λόγος; Οι νότες από αχλάδι King William, λευκή φρέζια και πατσουλί, που θυμίζουν τα αρώματα της αγγλικής εξοχής την άνοιξη.

Ευγενία Σαμαρά άρωμα

Άννα Βίσση | Το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια, είναι αυτό που λάτρευε και η Audrey Hepburn

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ