Follow us

Έβελυν Καζαντζόγλου | Πώς θα κάνεις το signature, σέξι, γεμάτο όγκο χτένισμά της μέσα σε 5' (το πολύ)

Η Fashion Influencer μάς δείχνει βήμα βήμα πώς πετυχαίνει το θηλυκό blow-dry με τον πλούσιο όγκο και την τέλεια κίνηση.

Έβελυν Καζαντζόγλου NDP Photo Agency

Αν έχεις πιάσει τον εαυτό σου να αναρωτιέται πώς η Έβελυν Καζαντζόγλου έχει πάντα τόσο λαμπερά, τέλεια μαλλιά αλλά και πώς συντηρεί άψογο το blow-dry χτένισμά της κατά τη διάρκεια της ημέρας, σού έχουμε την απάντηση.

Για την ακρίβεια, η ίδια μάς έδωσε την απάντηση όταν μόλις πριν λίγα λεπτά δημοσίευσε στο προφίλ της ένα mini tutorial. Σε αυτό, δείχνει βήμα βήμα τη διαδικασία που ακολουθεί για να πετύχει το αξιοζήλευτο hairstyle με τη χωρίστρια στη μέση, τις χαλαρές μπούκλες, την τέλεια κίνηση και τον πλούσιο όγκο. Να σου θυμίσουμε, ότι το συγκεκριμένο χτένισμα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά φέτος ενώ αποτελεί μια πολύ θηλυκή επιλογή διαχρονικά.

Οι 5 Ελληνίδες influencers που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram για άπλετο #hairinspo

Επιπλέον, και για πολύ καλή μας τύχη, μάς έδωσε και μερικά μικρά beauty tips και hair hacks που ακολουθεί η ίδια - κι εμείς δεν έχουμε παρά να τα υιοθετήσουμε, μιας και η δημοφιλής influencer διακρίνεται για τα πανέμορφα, ginger μαλλιά της ενώ γενικότερα η αισθητική της αλλά και οι (beauty/fashion) επιλογές της χαρίζουν αστείρευτη έμπνευση σε όλες μας.

Evelyn's Blow-dry hair

Η ίδια το πετυχαίνει μέσα σε 5' το πολύ, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για το πιο εύκολο, σέξι χτένισμα που όλες μας μπορούμε να κάνουμε σπίτι. Όπως θα δεις και στο βίντεο, δίνει βάση στο σίδερο που χρησιμοποιεί αλλά και στη φορά που του δίνει για να δημιουργηθούν οι μπούκλες με τον τρόπο που τις θέλει. Επιπλέον, δεν ξεχνά να βάζει απιονισμένο νερό στο σίδερο (πολύ σημαντικό, που πολλές κοπέλες αμελούν) αλλά και να εφαρμόζει θερμοπροστατευτικά προϊόντα στα μαλλιά της πριν το στέγνωμα, για προστασία της τρίχας από τη θερμότητα. Πάντα ολοκληρώνει το χτένισμα με ειδικά ενυδατικά έλαια μαλλιών στις άκρες, για έξτρα θρέψη και λάμψη, ενώ συμβουλεύει να έχουμε εντελώς στεγνά μαλλιά πριν ξεκινήσουμε το styling.

Πώς να αποκτήσεις πανεύκολα το bouncy blow-dry look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

To video:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ