Follow us

Αγνώριστη η Κατερίνα Γερονικολού | Έκανε το απόλυτο καλοκαιρινό κούρεμα

Η ηθοποιός έκοψε (πολύ) τα μαλλιά της σε ένα πλήρως ανανεωτικό look.

Κατερίνα Γερονικολού NDP

Άλλη μια celebrity που αποφάσισε να "ενδώσει" σε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις μαλλιών του καλοκαιριού διαχρονικά, κι αυτή δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Γερονικολού. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από την πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

H Υβόννη Μπόσνιακ έκοψε τα μαλλιά της στο πιο όμορφο καρέ | Δες την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Η ηθοποιός με τα μακριά, μέχρι το στήθος της, καστανά μαλλιά, τα έκοψε σε ένα αρκετά κοντύτερο μήκος με έντονο φιλάρισμα και μακριές φράντζες που θυμίζουν curtain bangs. Απ' όσο μπορούμε να καταλάβουμε από την εικόνα, πρόκειται για έναν συνδυασμό μακρύ καρέ (lob haircut) με shag, αφού κυριαρχεί το φιλάρισμα σε όλα τα μήκη των μαλλιών. Επιπλέον, οι μπούκλες τής χαρίζουν έντονο όγκο και κίνηση, ενώ οι μπροστινές τούφες κολακεύουν τα μάτια και το βλέμμα της, αφού τονίζουν τα χαρακτηριστικά της με τον καλύτερο τρόπο.

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε -σχεδόν- ξανθιά | Δες το νέο hair look της

Δες το νέο της look:

Loading...

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για κάποια αλλαγή που έκανε για χάρη του ρόλου της ή για κάποια άλλη επαγγελματική περίσταση, ή αν ακόμα πρόκειται για κάποια περούκα - και άρα δεν μιλάμε για κάτι μόνιμο. Ό, τι κι αν ισχύει, το μόνο σίγουρο είναι ότι της πηγαίνει πολύ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ