Follow us

Office Looks | 3 καλοκαιρινά χτενίσματα με πλεξούδες που είναι ό, τι πρέπει για το γραφείο

Χτενίσματα με πλεξούδες που είναι πρακτικά αλλά και πολύ stylish.

Elsa Hosk Splash News / Ideal Image

Η έντονη ζέστη, που πλέον έχει επικρατήσει για τα καλά, καθώς και οι καλοκαιρινές διακοπές που ολοένα και πλησιάζουν, μάς έχουν βάλει για τα καλά σε καλοκαιρινό mood. Και μπορεί οι περισσότερες από εμάς να περνάμε τις καθημερινές στο γραφείο, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να φέρουμε τα summer vibes και στο look μας.

Δεν υπάρχει λοιπόν ευκολότερος τρόπος να το κάνουμε αυτό από το να υιοθετήσουμε καλοκαιρινά χτενίσματα, που ναι μεν θυμίζουν θάλασσα και διακοπές, μπορούν όμως άνετα να συνοδεύσουν ακόμα και τα πιο αυστηρά office looks.

Ένα άκρως καλοκαιρινό χτένισμα είναι η πλεξούδα και τα χτενίσματα με διάφορες παραλλαγές. Αυτό που μας αρέσει στις πλεξούδες είναι ότι, πέρα από ένα πολύ θηλυκό χτένισμα, είναι και δροσερό, με την έννοια ότι τα μαλλιά σου είναι μαζεμένα και δεν σε ζεσταίνουν. Κάτι που, όταν έξω έχει 40 βαθμούς Κελσίου, είναι κάτι παραπάνω από επιθυμητό από όλες μας, ιδίως για όσες έχουν μακριά μαλλιά. Ταυτόχρονα, μια κοτσίδα χαρίζει άπλετο στιλ ενώ ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα σου.

5 stylish χτενίσματα που κάθε it girl θα υιοθετήσει φέτος το καλοκαίρι

Μπορείς να πιάσεις όλα τα μαλλιά σου σε μια ψηλή ή χαμηλή πλεξούδα, να τα χωρίσεις σε μισά-μισά και να δημιουργήσεις ένα half-up braided look ή να κάνεις twin braids. Οι επιλογές είναι απεριόριστες, εμείς ωστόσο καταλήξαμε σε 3 αγαπημένα μας braided χτενίσματα που ταιριάζουν σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις.

5 συνταγές για DIY μάσκες μαλλιών με λάδι καρύδας

Δες τα 3 ιδανικά χτενίσματα με πλεξούδες για το γραφείο:

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ