Follow us

Ενυδάτωση προσώπου | Το Α και το Ω στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας

Απαραίτητη με τα κατάλληλα προϊόντα.

MissBloom TEAM
beautiful girl applying cosmetic cream on face, isolated on grey

Η βασική φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου μας ξεκινά καθημερινά με τον καθαρισμό και την ενυδάτωσή της. Το γιατί, μπορούμε να το καταλάβουμε αν κοιτάξουμε τον καθρέφτη μας όταν επιστρέφουμε στο σπίτι μας μετά από μία κουραστική ημέρα. Το πρόσωπό μας δείχνει θαμπό, τραχύ και ταλαιπωρημένο. Οι αιτίες είναι η ρύπανση της ατμόσφαιρας, η ηλιακή ακτινοβολία, το έντονο κρύο, ο ξηρός αέρας, το make-up μας και το άγχος. Αν καθαρίσουμε και ενυδατώσουμε σωστά το πρόσωπό μας η εικόνα στον καθρέφτη αλλάζει. Η επιδερμίδα του προσώπου μας γίνεται απαλή, φωτεινή και σφριγηλή. Η ενυδάτωση του προσώπου μας είναι απαραίτητη για την επιδερμίδα μας κάθε μέρα πρωί και βράδυ.

7 βασικά βήματα για τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου μας

-Καθαρίζουμε σωστά το πρόσωπό μας με ήπια προϊόντα που δεν ξηραίνουν την επιδερμίδα μας.

-Ενυδατώνουμε το πρόσωπό μας χρησιμοποιώντας μία ενυδατική κρέμα κατάλληλη για τον τύπο της επιδερμίδας μας.

-Ενισχύουμε την επιδερμίδα μας με ορούς (serums) που περιέχουν βιταμίνες.

-Χρησιμοποιούμε αντιηλιακή κρέμα όλο το χρόνο για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

-Δεν ακουμπάμε συνεχώς το πρόσωπο μας με τα χέρια μας γιατί μεταφέρουμε μικρόβια.

-Προσπαθούμε να κάνουμε απολέπιση δύο φορές της εβδομάδα για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα μας.

-Ενυδατώνουμε και τον οργανισμό μας με τροφές πλούσιες σε λιπαρά ω3 και πίνουμε πολύ νερό όλο το χρόνο.

Η CeraVe, που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους, δημιούργησε την ενυδατική κρέμα προσώπου για ευαίσθητες επιδερμίδες CeraVe PM Facial Moisturizing Lotion ιδανική για το κανονικό προς ξηρό δέρμα, αφού διαθέτει μη λιπαρή σύνθεση που δεν προκαλεί ατέλειες. Περιέχει νιασιναμίδη που έχει αντιφλεγμονώδη δράση και καταπραΰνει το δέρμα. Επιπλέον, στη σύνθεσή της εμπεριέχονται τρία φυσικής προέλευσης ceramides, όμοια με αυτά του δέρματος που διατηρούν την υγρασία στην επιδερμίδα μας και προστατεύουν τον επιδερμιδικό φραγμό. Όταν ο επιδερμιδικός φραγμός χάνει τη συνοχή του, προκαλείται αφυδάτωση στην επιδερμίδα μας η οποία γίνεται ευάλωτη σε ερεθισμούς και εμφανίζει κοκκινίλες. Διαθέτοντας την μοναδική τεχνολογία MVE απελευθερώνει σταδιακά ενυδατικά συστατικά στην επιδερμίδα μας για να μας εξασφαλίζει 24ωρη ενυδάτωση.

Ενυδάτωση προσώπου | Το Α και το Ω στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας

Τέλος, η ενυδατική κρέμα προσώπου για ευαίσθητες επιδερμίδες CeraVe PM Facial Moisturizing Lotion είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ που συγκρατεί την υγρασία και τη διατηρεί για μεγάλη χρονική περίοδο.

Η CeraVe προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, δημιούργησε και την ενυδατική κρέμα προσώπου CeraVe AM Facial Moisturizing Lotion με SPF 25 που προσφέρει όλα τα παραπάνω και επιπλέον προστατεύει από την ακτινοβολία του ήλου με δείκτη προστασίας SPF25. Η συγκεκριμένη ενυδατική κρέμα προσώπου με αντηλιακή προστασία, είναι ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας, απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει υπολείμματα στο δέρμα.

Cerave

Και οι δύο ενυδατικές κρέμες προσώπου της CeraVe δεν περιέχουν άρωμα, είναι ελαφριές, υποαλλεργικές και δεν προκαλούν ερεθισμούς.

Στην εποχή μας η ενυδάτωση προσώπου είναι must αλλά πρέπει να γίνεται με ενυδατικές κρέμες που περιέχουν συστατικά κατάλληλα για την επιδερμίδα μας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ