Follow us

Το πανέξυπνο κόλπο με το κλάμερ που χαρίζει πλούσιο όγκο στα (σγουρά) μαλλιά

Το πιο χρήσιμο hair hack για όγκο στα μαλλιά που θα ακούσεις σήμερα.

Zendaya Splash News / Ideal Image

Άλλο ένα hair hack που ξετρυπώσαμε στο Instagram και έχει να κάνει με το πώς μπορείς να χαρίσεις έξτρα όγκο στα μαλλιά σου με μια μόνο κίνηση, και με ένα μόλις αξεσουάρ.

Κανένα προϊόν styling ή τεχνική με σεσουάρ και ψαλίδι για μπούκλες. Τον πλούσιο όγκο που όλες ονειρευόμαστε μπορείς να τον πετύχεις με ένα... κλάμερ. Ναι καλά άκουσες, αυτό το cult αξεσουάρ μαλλιών, το οποίο δεν λείπει πλέον από το νεσεσέρ καμίας fashionista, χρησιμεύει και ως το απόλυτο εργαλείο styling, έτοιμο να κάνει τα μαλλιά σου να δείξουν πιο πυκνά στην στιγμή.

Οι ξανθές μπούκλες της Σύλβιας Δεληκούρα είναι έρωτας | Δες πώς θα τις αποκτήσεις κι εσύ

Πώς; Την απάντηση τη δίνει η Barbara, το curly girl και influencer που κάνει θραύση στο Instagram δίνοντας πολύτιμες συμβουλές για σγουρά μαλλιά. Ούσα και η ίδια σγουρομάλλα, και ζώντας καθημερινά όλες τις δυσκολίες που μπορεί να φέρει αυτός ο τύπος μαλλιών, σκαρφίζεται συχνά κάθε λογής hacks που στόχο έχουν να βοηθήσουν κάθε curly girl που δυσκολεύεται στη διαχείρισή τους.

Η ίδια έχει τα πιο όμορφα ξανθά και πολύ σγουρά μαλλιά που έχουμε δει τελευταία και κρίνοντας από την (υγιή) κατάστασή τους, αλλά και την επίδραση που ασκεί στον κόσμο, δεν υπάρχει καταλληλότερο άτομο για να εμπιστευτούμε σχετικά.

Η ίδια λοιπόν έδειξε σε ένα τρίλεπτο βίντεο πώς καταφέρνει να δημιουργήσει όγκο στην κορυφή του κεφαλιού με μόνο ένα κλάμερ. Το τοποθέτησε στην χωρίστρα, πιάνοντας στα "δόντια" του τις ρίζες των μαλλιών της, όσο αυτά ήταν νωπά, αμέσως μετά το λούσιμο. Λίγες ώρες μετά, και αφού τα μαλλιά είχαν στεγνώσει εντελώς, αφαίρεσε το κλάμερ και, ως δια μαγείας, είχε δημιουργήσει τον επιθυμητό όγκο στις ρίζες.

Το girly αξεσουάρ μαλλιών που θα αντικαταστήσει τα κλάμερ φέτος το καλοκαίρι

Όπως ισχυρίζεται, αυτό το κόλπο δουλεύει απόλυτα για τα δικά της μαλλιά και το προτείνει ανεπιφύλακτα σε όσες κοπέλες αναζητούν έναν πανεύκολο και γρήγορο τρόπο για να κάνουν τα μαλλιά τους να φαίνονται πιο πλούσια στην κορυφή.

Δες το βίντεο:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ