Follow us

H Jennifer Lopez έκανε το ιδανικό χτένισμα για τα πάρτι του καλοκαιριού

To sleek top-knot της JLo είναι τέλειο για καλοκαίρι - αλλά θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και το φθινόπωρο.

Jennifer Lopez

Αν κάτι μας αρέσει πολύ να κάνουμε είναι να ξετρυπώνουμε διάφορα χτενίσματα από αγαπημένες celebrities και να παίρνουμε ιδέες για τα δικά μας hairstyles. Και η Jennifer Lopez είναι σίγουρα μια από τις διάσημες που μας εμπνέει συχνά με τις επιλογές που κάνει, καθότι διαθέτει όμορφα, μακριά μαλλιά αλλά και έναν εξαιρετικά ταλαντούχο hairstylist που εμπιστευόμαστε με κλειστά τα μάτια - όπως άλλωστε κι εκείνη.

Ο Chris Appleton έκανε για άλλη μια φορά τα μαγικά του και δημιούργησε ένα πολύ κομψό χτένισμα, ιδανικό για τα events του καλοκαιριού - και όχι μόνο. Πιο αναλυτικά, έκανε ένα sleek updo, το it χτένισμα των τελευταίων χρόνων που λατρεύουν όλα τα διάσημα μοντέλα αλλά και fashionistas (βλ. Hailey Bieber). Αποφάσισε ωστόσο να του δώσει ένα boho twist, πλέκοντας δύο twin braids και πλαισιώνοντας με αυτά δεξιά κι αριστερά το πρόσωπό της. Συνδύασε έτσι δύο μεγάλες τάσεις σε ένα μόνο χτένισμα, εξισορροπώντας το αυστηρό sleek look του κότσου.

Sleek bun | Πώς να φτιάξεις το χαρακτηριστικό χτένισμα της Hailey Bieber

Αυτά τα δύο πλεξουδάκια στην ουσία προσγειώνουν τον αυστηρό, ψηλό κότσο και τον καθιστούν το ιδανικό χτένισμα για τα καλοκαιρινά πάρτι στην παραλία ή στο beach bar. Ταυτόχρονα, αυτό το hairstyle είναι τόσο κομψό (όσο και boho chic) που ταιριάζει με τα περισσότερα looks σου: Από lingerie, θηλυκά φορέματα μέχρι κοντά σορτς ή βερμούδες, μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με τα πάντα, ακόμα και με επίσημες τουαλέτες.

Φυσικά, πρόκειται για ένα χτένισμα που θα συνεχίσουμε να κάνουμε και το φθινόπωρο, καθότι είναι αρκετά κλασικό και παντός καιρού - δες εδώ όλα τα βήματα για να το κάνεις σωστά.

4 tips για μεγαλύτερη διάρκεια του μανικιούρ / πεντικιούρ στις καλοκαιρινές διακοπές

Δες το χτένισμα:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ