Follow us

Γαλλικό μανικιούρ | Το genius hack για να το κάνεις μόνη σου σε χρόνο μηδέν

Το πανέξυπνο (και viral) κόλπο που θα σου φανεί ιδαίτερα βοηθητικό αν έχεις κοντά νύχια.

γαλλικό μανικιούρ iStock

Μπορεί το γαλλικό μανικιούρ να είναι η λατρεία πολλών γυναικών, η σκληρή αλήθεια όμως είναι ότι δύσκολα μπορείς να το πετύχεις μόνη σου στο σπίτι - εκτός κι αν έχεις manicure skills ή αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις εξασκηθεί πολύ.

Αν παρόλα αυτά θες να το προσπαθήσεις, το Instagram έχει και πάλι τη λύση με ένα genius hack που βλέπουμε συνέχεια στο feed μας, μιας και έχει γίνει viral. Πρόκειται για ένα -πολύ έξυπνο ομολογουμένως - κόλπο που σε βοηθά να σχηματίσεις τη λεπτή γραμμή των tips γρήγορα και με μηδέν κόπο. Και μάλιστα, το μανικιούρ βγαίνει άψογο, με τέλεια ίσια γραμμή, σαν να στο έχει κάνει μανικιουρίστ. Το συγκεκριμένο hack ενδείκνυται για κοντά, τετράγωνα νύχια και όχι για πιο μακριά.

Το πολύχρωμο γαλλικό μανικιούρ θα γίνει η τέλεια εναλλακτική του κλασικού french mani

Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Κι όμως, η κοπέλα στο βίντεο φαίνεται να το κάνει πανεύκολα.

Δες στο παρακάτω βίντεο πώς:

Loading...

Πιο αναλυτικά, το χρώμα δεν εφαρμόζεται απευθείας στο νύχι, ως συνήθως, αλλά απλώνεται στο πίσω μέρος των δαχτύλων, όπου στη συνέχεια ακουμπάει προσεκτικά μόνο η άκρη του νυχιού για να πάρει το χρώμα. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται σε όλα τα νύχια ενώ το χρώμα μπορεί να ποικίλει από το κλασικό λευκό μέχρι διαφορετική απόχρωση στο κάθε tip, ώστε να δημιουργηθεί το πολύ trendy colourful french mani.

Ξέχνα το γαλλικό μανικιούρ | Το νέο nail trend που το έχει ήδη αντικαταστήσει

Εμείς δεν το έχουμε δοκιμάσει και η αλήθεια είναι ότι έχουμε μια αμφιβολία σχετικά με το κατά πόσο θα βγει πράγματι άψογη η γραμμή στα tips. Παρόλα αυτά, φαίνεται ένα όντως πανέξυπνο hack και δεν χάνεις τίποτα να το διαπιστώσεις και μόνη σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ