Follow us

Η Ελεονώρα Μελέτη με νέο χρώμα μαλλιών λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σεζόν της εκπομπής της

Νέα σεζόν, νέα μαλλιά για την παρουσιάστρια.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Άλλη μια διάσημη Ελληνίδα που καλωσόρισε τη νέα τηλεοπτική σεζόν εντελώς ανανεωμένη, με ολοκαίνουρια μαλλιά, κι αυτή δεν είναι άλλη από την Ελεονώρα Μελέτη. Μετά τις Δανάη Μπάρκα, Ντορέττα Παπαδημητρίου κι άλλες celebrities που άλλαξαν σχεδόν αμέσως τα μαλλιά τους επιστρέφοντας από τις διακοπές τους, η Ελεονώρα Μελέτη έπραξε επίσης σοφά επιλέγοντας τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου για να περιποιηθεί τα μαλλιά της. Ως γνωστόν άλλωστε, αυτή ακριβώς η εποχή είναι η καταλληλότερη για να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή σε χρώμα ή κούρεμα, αλλά και να φροντίσεις τα μαλλιά σου με θεραπείες ενυδάτωσης, προστατεύοντάς τα από την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί λόγω του ήλιου, της θάλασσας και του αέρα.

Δανάη Μπάρκα | Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Παρ᾽όλα αυτά, η παρουσιάστρια έκανε τη διαφορά αφού δεν άλλαξε καθόλου το κούρεμά της, παρά επενέβη μόνο στο χρώμα. Με σύμμαχό της τον γνωστό hairstylist, Πάνο Καλλίτση, τον οποίο εμπιστεύεται συχνά για τις όποιες αλλαγές στα μαλλιά της, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μόνο ένα light ombre, αφήνοντας αρκετά σκούρα τη ρίζα και ανοίγοντας το χρώμα από τη μέση της τρίχας και κάτω, όπως άλλωστε απαιτεί και η συγκεκριμένη τεχνική.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και η ίδια, το χρώμα της είναι φυσικό ξανθό μια ζωή, ωστόσο άνοιξε υπερβολικά λόγω του ήλιου. Αυτός ήταν και ο λόγος που θέλησε να το εξισορροπήσει αφαιρώντας το πολύ ξανοιγμένο ξανθό και κάνοντας πιο σκούρα τη ρίζα, "πηγαίνοντας κόντρα στους κανόνες της tv". Όσο για το κούρεμα, ισχυρίστηκε ότι έχει βολευτεί τόσο πολύ με το καρέ που δεν θέλει να το αλλάξει, μιας και το θεωρεί "βολικό γρήγορο, θηλυκό, δυναμικό, και με προοπτική για αλλαγές στο χτένισμα". Φυσικά, δεν γινόταν να μην συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί της αφού, πράγματι, αυτά ακριβώς είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα μιας καρέ κουπ.

Φροντίδα μαλλιών μετά τις διακοπές | Όλα τα βήματα για να επαναφέρεις τη λάμψη τους

Δες το νέο της look:

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ