Follow us

Hailey Bieber | Mόλις λάνσαρε το μανικιούρ που αναμένεται να αντικαταστήσει τα διάσημα glazed donut nails

Η ιδανική επιλογή για τα νύχια μας το φετινό φθινόπωρο.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Αποκλείεται να μην έχεις ακούσει για τα περιβόητα Glazed Donut nails, μια από τις πιο viral τάσεις μανικιούρ των τελευταίων μηνών, την οποία έφερε στο προσκήνιο - ποια άλλη - η Hailey Bieber. Είναι όμως η ιδανική τάση για τα νύχια μας το φετινό φθινόπωρο;

Η τάση

Πρόκειται για ένα πολύ απαλό, ροζ χρώμα στα νύχια με μια υποψία μεταλλιζέ λάμψης και μια γυαλάδα που ξεχωρίζει και θυμίζει την έντονη φωτεινότητα που έχει και στο δέρμα της, αποτέλεσμα όλων των skincare προϊόντων που χρησιμοποιεί. Συνδυάζει με κάποιον τρόπο τα chrome nails (τα νύχια με την μεταλλική λάμψη σε bold αποχρώσεις) με το glazed donut trend που έχει δημιουργήσει η ίδια η Bieber, και αναφέρεται στην ανεπανάληπτη, σχεδόν φυσική λάμψη που θέλουμε να έχει η επιδερμίδα μας.

Δες εδώ, βήμα βήμα, πώς μπορείς να τα πετύχεις μόνη σου στο σπίτι.

Μετά από αυτή τη φρενίτιδα που διήρκεσε κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, το διάσημο μοντέλο λάνσαρε ένα λίγο ανανεωμένο nail trend, που είναι και πιο ταιριαστό για το φθινόπωρο. Όπως είδαμε σε πρόσφατο post της ίδιας στο Instagram, το go-to μανικιούρ της για την τωρινή σεζόν είναι αρκετά διαφορετικό, διατηρώντας ωστόσο την ίδια λάμψη με το glazed donut trend.

Loading...

Πιο αναλυτικά, ενώ τα νύχια της έχουν μια ιριδίζουσα, σχεδόν μεταλλική λάμψη, το χρώμα είναι πολύ πιο σκούρο και απέχει από το παστέλ, girly ροζ που είχαμε συνηθίσει πάνω της. Πρόκειται για ένα θερμό καφέ, που ωστόσο κάνει ενδιαφέροντα παιχνιδίσματα με το φως, χάρη στο metallic βερνίκι που περάστηκε πάνω από το χρώμα.

Clean Manicure | Η νέα τάση στα νύχια που λατρεύουν οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη

Ένας εύκολος τρόπος για να το δημιουργήσεις κι εσύ είναι να συνδυάσεις ένα καφέ βερνίκι της επιλογής σου με ένα ιριδίζον ή metallic διάφανο πάνω από το χρώμα, όπως περίπου μπορείς να δεις στο παρακάτω tutorial:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ