Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Η δραστική αλλαγή στα μαλλιά της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

To ολοκαίνουριο hair look της παρουσιάστριας στην πρώτη εμφάνισή της με εξαιρετικά φουσκωμένη κοιλιά.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram

Μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που υπήρξαν αρκετά έντονες τους τελευταίους μήνες, το μυστήριο λύθηκε πριν λίγες μέρες με την ίδια να αποκαλύπτει την κοιλιά της σε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της - Ποιο είναι το φύλο του παιδιού που περιμένει;

Μπορεί να έχει μειώσει τις εξόδους της για ευνοήτους λόγους, ένα γεγονός μάλιστα που "πρόδωσε" κατά κάποιον τρόπο το μυστικό της όλον αυτόν τον καιρό, η παρουσιάστρια ωστόσο δεν παραλείπει τη φροντίδα των μαλλιών της, ακόμα και στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Πιο συγκεκριμένα, και όπως διαπιστώσαμε μέσα από το προφίλ της, η εγκυμονούσα βρέθηκε στο κομμωτήριο πριν λίγες ώρες, για να φρεσκάρει τα μαλλιά της μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Πιο όμορφη από ποτέ η Δανάη Λιβιεράτου | Υποδέχτηκε το φθινόπωρο με νέο κούρεμα και σούπερ μαλλιά

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Η δραστική αλλαγή στα μαλλιά της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Όπως φάνηκε και από τη χτεσινοβραδινή, πρώτη της έξοδο μετά από καιρό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όχι μόνο ανανέωσε το ξανθό χρώμα και τη ρίζα της, αλλά και έκοψε αρκετά τα (πολύ) μακριά της μαλλιά, που έφταναν σχεδόν μέχρι τη μέση της. Το αποτέλεσμα; Ένα εντελώς νέο, πιο κοντό hair look, με το μήκος να φτάνει ακριβώς στο στήθος της και το χρώμα να είναι ακόμα πιο λαμπερό από πριν, σε ένα γλυκό ξανθό που φώτιζε το πρόσωπό της.

Δες το νέο hair look της παρουσιάστριας:

ee
ee
ee

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ