Follow us

Σοφία Χατζηπαντελή | Μάθαμε το μυστικό για τα τόσο λεία, λαμπερά μαλλιά της

Δες όλα τα βήματα για να κάνεις τα μαλλιά σου να ακτινοβολούν λάμψη.

Σοφία Χατζηπαντελή Instagram

Μπορεί η Σοφία Χατζηπαντελή να αποτελεί νέο entry όχι μόνο στο GNTM αλλά και στην ελληνική τηλεόραση γενικότερα, σίγουρα πάντως είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο τους τελευταίους μήνες. Αρχικά, την προσοχή όλων τράβηξαν τα πυκνά, κατάμαυρα, ενωμένα φρύδια της, που παραπέμπουν στο στιλ της Frida Kahlo, και έχουν γίνει πλέον σήμα κατατεθέν της, έχοντας βέβαια διχάσει τους τηλεθεατές. Έπειτα, το δυναμικό attitude σε συνδυασμό με τον, πολύ συχνά, παρεξηγήσιμο τόνο της φωνής της, διχάζει ακόμα περισσότερο τους τηλεθεατές, προκαλώντας πολλές φορές αντιδράσεις αλλά και... χαμό στο Twitter.

Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το μοναδικό στιλ της αλλά και τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ τα μακριά, κατάμαυρα, και πάντα λαμπερά μαλλιά της δεν περνούν απαρατήρητα για κανέναν λόγο.

Χριστίνα Μπόμπα | Έκανε το κούρεμα που θα ζήλευε κάθε κομψή Παριζιάνα

Πιο αναλυτικά, και επειδή είμαστε σίγουρες ότι θα έχεις αναρωτηθεί για το πώς μπορεί να είναι τόσο λεία και λαμπερά, να σου πούμε ότι το κλειδί βρίσκεται στη σωστή περιποίησή τους. Αν θες κι εσύ τα μαλλιά σου να ακτινοβολούν υγεία και λάμψη, αλλά και να μην φριζάρουν στον βαθμό που σου χαλάνε την όλη εικόνα, τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Όλα τα μυστικά για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών σου

#1. Αρχικά, φρόντισε να επιλέξεις με προσοχή, και ιδανικά υπό την καθοδήγηση ειδικού, τα haircare προϊόντα που απευθύνονται στις δικές σου ανάγκες.

#2. Δώσε βάση στο πώς χτενίζεις τα μαλλιά σου, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρείς την τρίχα και να μην σπάει. Ξεκίνα από τις άκρες, ξεμπερδεύοντάς τα σταδιακά καθώς φτάνεις στην κορυφή του κεφαλιού, χωρίς να βιάζεσαι. Φρόντιζε να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία ιδανικά δύο φορές τη μέρα, έτσι ώστε να απομακρύνεις ρύπους, βακτήρια, σκόνη που τυχόν έχουν κάτσει στην τρίχα.

Tip: O τακτικός καθαρισμός της βούρτσας σου έχει τεράστια σημασία και θα κάνει τη διαφορά. Πιθανότατα δεν σου περνάει από το μυαλό αλλά οι βούρτσες που δεν καθαρίζονται συχνά και προσεκτικά, μαζεύουν μικρόβια, τρίχες και σκόνη που μεταφέρονται στα μαλλιά σου με το βούρτσισμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να λαδώνει η τρίχα μια ώρα αρχύτερα (ακόμα δηλαδή κι αν είσαι φρεσκολουσμένη), ενώ είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις ακόμα και μικρές μολύνσεις στο τριχωτό, αν για παράδειγμα πάσχεις από ακμή ή άλλες δερματοπάθειες.

#3. Βάλε στη ζωή σου τις θεραπείες μαλλιών. Μια φορά την εβδομάδα μπορείς να κάνεις κάποια home treatment, την οποία θα απλώνεις από τις ρίζες μέχρι τα μήκη των μαλλιών. Στην αγορά θα βρεις άπειρες θεραπείες μαλλιών για όποια ανάγκη μπορείς να φανταστείς (για ενυδάτωση, αναδόμηση, anti-frizz κλπ). Χτένισε τα μαλλιά για να απλωθεί παντού το προϊόν - προτίμησε μια χτένα με αραιά δόντια γι' αυτή τη δουλειά.

#4. Στις άκρες προτίμησε να απλώσεις ένα έλαιο μαλλιών για έξτρα ενυδάτωση και λάμψη. Αν έχεις χοντρή τρίχα προτίμησε τα πιο υδαρή έλαια ενώ αν η τρίχα είναι πιο λεπτή και επιρρεπής στο σπάσιμο, επίλεξε ένα παχύρρευστο έλαιο.

#5. Τύλιξε τα μαλλιά σου σε κότσο (ή ακόμα καλύτερα, φόρεσε σκουφάκι ύπνου) και άφησε τα προϊόντα να δράσουν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

#6. Το επόμενο πρωί λούσε τα μαλλιά σου και θα διαπιστώσεις μια αξεπέραστη λάμψη και απαλότητα σε αυτά.

Το δοκιμασμένο trick για να κρατάνε περισσότερο οι μπούκλες σου - χωρίς τη χρήση λακ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ