Follow us

Τα φυσικά καλλυντικά που χαρίζουν άμεσα πιο νεανική, σφριγηλή κι ανορθωμένη επιδερμίδα

Οι λόγοι που το κερί μέλισσας αξίζει μια θέση στη skincare ρουτίνα σου.

MissBloom TEAM
skincare Istock Photo

Τα καλλυντικά, που θέτουν τη φύση στην υπηρεσία της ομορφιάς με τις clean και natural συνθέσεις τους, αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα beauty trends αυτήν την στιγμή. Αυτή ακριβώς τη φυσική προσέγγιση της ομορφιάς πρεσβεύει και η Bee Cera, ένα από τα πλέον αγαπητά ελληνικά brands καλλυντικών μεταξύ των natural beauty lovers.

Στο κέντρο των καινοτόμων συνθέσεων των προϊόντων της βρίσκεται το κερί μέλισσας. Το θαυματουργό αυτό συστατικό έχει αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες ενώ βοηθάει σημαντικά στην ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας, αφήνοντας την λεία και μεταξένια. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι είναι ένα από τα λίγα φυσικά συστατικά που είναι ιδανικά για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία, αφού κάνει το δέρμα εξαιρετικά ελαστικό, ενώ παράλληλα επουλώνει τυχόν σημάδια και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά μερικά από τα αγαπημένα Bee Cera προϊόντα του Missbloom.gr:

Η natural skincare ρουτίνα που θα λατρέψεις

Μετά τον καθαρισμό του προσώπου, εφάρμοσε τον ορό ανόρθωσης βλεφάρων κάτω από τα μάτια και πάνω από τα βλέφαρα με κινήσεις από μέσα προς τα έξω, μέχρι να απορροφηθεί. Ειδικά σχεδιασμένος για τη βαθιά θρέψη της επιδερμίδας, ο συγκεκριμένος ορός χαρίζει ένα άμεσα ορατό lifting effect κι ενισχύει τη δομή του δέρματος, καταπολεμά τη χαλάρωση των βλεφάρων και μειώνει τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας.

Τα φυσικά καλλυντικά που χαρίζουν άμεσα πιο νεανική, σφριγηλή κι ανορθωμένη επιδερμίδα

Αμέσως μετά εφάρμοσε την κρέμα ματιών ανόρθωσης βλεφάρων. Εκτός από το ότι καταπολεμά τη χαλάρωση των άνω βλεφάρων κι εξομαλύνει τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας, εξασθενεί επίσης τους μαύρους κύκλους και μειώνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.

bee cera

Σειρά έχει η ενυδάτωση του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ με την αντιγηραντική κρέμα ημέρας με προστασία από τον ήλιο της Bee Cera. Η πλούσια αυτή κρέμα αποκαθιστά την ποιότητα του δέρματος, εξαφανίζοντας βασικά σημάδια της γήρανσης όπως οι ατέλειες, οι ρυτίδες, οι πανάδες και οι κηλίδες που προκαλεί η ακτινοβολία UV.

bee cera

Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου δεν μπορεί να θεωρείται ολοκληρωμένη χωρίς τη φροντίδα των χεριών. Για την ενυδάτωσή τους σού προτείνουμε την κεραλοιφή χεριών -γεράνι της Bee Cera, η οποία αποκαθιστά τη χαμένη υγρασία των άκρων αφηνοντάς τα απαλά κι ενυδατωμένα.

bee cera
info
Τα προϊόντα Bee Cera είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα φαρμακεία, www.beecera.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ