Follow us

Marilyn Monroe Bob | Το σαγηνευτικό καρέ που θα σε πείσει να κόψεις κοντά τα μαλλιά σου

Το εμβληματικό beauty look της Marilyn εμπνέει τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν χάρη στη δημοτικότητα της ταινίας Blonde με την Ana de Armas.

κοντό καρέ 2022 Splash News/Ideal Image

Η ταινία Blonde αποτελεί το hot topic αυτήν την περίοδο, που διχάζει παρέες με τον "άγριο" τρόπο με τον οποίο διηγείται την ιστορία της Marilyn Monroe, από τους γάμους της μέχρι το θάνατό της το 1962. Το ενδιαφέρον για την ξανθιά bombshell εκτινάχθηκε στα ύψη για μία ακόμα φορά, με το εμβληματικό beauty look της να εμπνέει τις κορυφαίες τάσεις ομορφιάς της σεζόν -ανάμεσά τους και το νέο it κοντό καρέ του 2022.

Curtain Cut | Το άκρως κολακευτικό κούρεμα που έχει λατρέψει το fashion crowd

Marilyn Monroe Bob | Το νέο it κοντό καρέ του 2022

Μετά το Barbiecore, το λεγόμενο Monroecore αποτελεί την επόμενη μεγάλη τάση, με τις αναζητήσεις για κόκκινο κραγιόν να έχουν αυξηθεί κατά 50%, τις αναζητήσεις για 1950s makeup κατά 50% και τις αναζητήσεις για old Hollywood glam να έχουν αυξηθεί κατά 70% στο Pinterest.

Αν λοιπόν σκέφτεσαι να κόψεις τα μαλλιά σου, το Marilyn Monroe bob είναι ό,τι πιο hot-right-now μπορείς να υιοθετήσεις. Ζήτησε από τον κομμωτή σου ένα καρέ, που να φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού, με ελαφρώς πιο μακριά layers στο μπροστινό μέρος και έντονη χωρίστρα στο πλάι. Το συγκεκριμένο κούρεμα εκτός από εξαιρετικά κομψό, είναι και πολύ κολακευτικό για όλα τα σχήματα προσώπου.

Director's Note: Για το απόλυτο Monroe inspired hair look, βάψε τα μαλλιά σου σε μία ψυχρή platinum blonde απόχρωση.

Frame Cut | Το νέο it κούρεμα της σεζόν ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου

Για το φορμάρισμα των μαλλιών σου επιστράτευσε ένα φαρδύ curling iron, μία φαρδιά στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ ή το αγαπημένο σου σετ hot rollers. Χρησιμοποίησε το αγαπημένο σου hot tool για να χαρίσεις όγκο στα μαλλιά σου και να γυρίσεις τις άκρες των μαλλιών σου προς τα έξω, έτσι ώστε να πετύχεις ένα ρετρό voluminous αποτέλεσμα, όμοιο με εκείνο της Marilyn. Μην ξεχάσεις να "κλειδώσεις" το χτένισμά σου με λίγο hairspray.

Hair Inspo


Final Touches

Όσον αφορά το μακιγιάζ, η τάση του Monroecore μεταφράζεται σε έντονες, flirty βλεφαρίδες, μαύρο winged eyeliner και soft nude χείλη -με άλλα λόγια στο makeup look της Kim Kardashian στο φετινό Met Gala.


Αόρατο φιλάρισμα | Το κούρεμα που χαρίζει όγκο και κίνηση ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ