Follow us

Βάσια Κωσταρά | Υιοθέτησε το κομψό μανικιούρ που λατρεύουν και οι Παριζιάνες

Και κάνει το look σου να δείχνει πιο "ακριβό".

Βάσια Κωσταρά Instagram

Όλες μας συμφωνούμε ότι το απαλό ροζ, μπεζ ακόμα και διάφανο βερνίκι στα νύχια είναι το πιο δημοφιλές (και πιο αγαπημένο) ανάμεσα στις κομψότερες γυναίκες του πλανήτη. Και αυτό το αποδεικνύουν σε κάθε τους εμφάνιση γυναίκες όπως οι Kate Middleton, Jeanne Damas, Leonie Hanne, Hailey Bieber αλλά και οι δικές μας Μαρία Ναυπλιώτου, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Βίκυ Καγιά. Από royals μέχρι μοντέλα, διάσημες fashionistas και ηθοποιούς, το παστέλ ροζ είναι το επικρατέστερο χρώμα μανικιούρ στο οποίο θα καταλήξουν (σχεδόν) πάντα για τα νύχια τους, εγχώριες σταρ και μη.

Το milk-bath mani, τα pearly baby pink nails ή το russian manicure είναι μερικά μόνο από τα πρόσφατα trends που επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Κοινό τους χαρακτηριστικό; Το απαλό, διακριτικό χρώμα που χαρίζει ένα κομψό αποτέλεσμα στα νύχια, λεπταίνει τα άκρα και πηγαίνει σχεδόν με όλα.

Πρόκειται για αποχρώσεις που δείχνουν πολύ αριστοκρατικές, πηγαίνουν με όλους τους τόνους επιδερμίδας αλλά και τα ρούχα και, μολονότι κλασικές, καταφέρνουν να είναι σύγχρονες με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί είναι οι go-to αποχρώσεις νυχιών όλων των Γαλλίδων ανεξαιρέτως.

Μανικιούρ στο σπίτι | Το ιδιοφυές hack για να μην λερώνεις με βερνίκι τα πετσάκια σου

Και απ' ότι φαίνεται είναι και η αγαπημένη της Βάσιας Κωσταρά, που διακρίνεται για τη φίνα αισθητική και το λεπτό γούστο της, που δανείζεται πολλά στοιχεία από τη γαλλική κουλτούρα. Τα πρόσφατα mani looks της άλλωστε το μαρτυρούν: επιλέγει σταθερά soft pastel pink, σχεδόν διάφανα ροζ για τα, αμυγδαλωτού σχήματος, νύχια της κάνοντάς τα να δείχνουν ακόμα πιο κομψά - αλλά και το look της πιο "ακριβό".

Μαίρη Συνατσάκη | Με το πιο κομψό (και πολύ κολακευτικό) μανικιούρ στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ